Sergio Mayer Mori dezvăluie motivul real pentru care joacă în noua versiune “Rebelde”. Ce spune actorul

Publicat pe 11.01.2022 la 15:01 Actualizat pe 11.01.2022 la 15:34

Sergio Mayer Mori a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește rolul pe care îl are în telenovela “Rebelde”. Se pare că motivul este unul personal și o implică pe fiica acestuia.

Sergio Mayer Mori poartă o jachetă neagră și stă lângă mama lui, Barbara Mori

Sergio Mayer Mori și Barbara Mori în cadrul Mercedes-Benz Fashion. 17 febr. 2015

Getty Images

După scandalul “Rebelde”, Sergio Mayer Mori vine cu noi dezvăluiri legate de rolul pe care îl are în această nouă versiune. Se pare că motivul real pentru care fiul actriței Barbara Mori a luat decizia de a fi parte din acest proiect o implică pe fata acestuia.

Micuța are nevoie de mult mai multe lucruri materiale acum că a crescut, iar Sergio Mayer Mori este gata să îi ofere tot ce are nevoie. Actorul a făcut primele dezvăluiri despre proiect.

Sergio Mayer Mori dezvăluie motivul real pentru care joacă în noua versiune “Rebelde”

Sergio Mayer Mori recunoaște că joacă în noua versiune Rebelde pentru a-i plăti fiicei sale anumite cheltuieli, printre care și petrecerea zilei sale de naștere. Înainte de aceste declarații, fiul actriței Barabara Mori a mărturisit că nu are nicio speranță în ceea ce privește rolul său în această producție.

În luna mai a lui 2021, Sergio Mayer Mori a creat o întreagă polemică legată de Rebelde și formația RBD. Fiul actriței Barabara Mori a recunoscut în fața tuturor că a urât formația RBD și că a cântat celebrele melodii doar din cauza contractului pentru serial. Declarațiile actorului au creat mari controverse în special în rândurile fanilori RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sergio Mayer Mori în vârstă de 23 de ani a fost aspru criticat de către fanii înfocați, aceștia spunându-i că nu are ce căuta în această telenovelă dacă nu își dorește cu adevărat. Cu toate acestea, în ziua lansării primului episod al serialului, actorul a rămas indiferent și nu și-a promovat rolul.

“O să fiu sincer. Nu vreau să par indiferent, dar pe mine nu mă impresionează nicio temă legată de acest serial.”, a declarat Sergio Mayer Mori pentru revista Quién, conform univision.com. “Cu foarte multă plăcere și respect am făcut ceea ce trebuia să fac. Mi-am făcut treaba de actor și toate cele.”, a continuat.

Sergio Mayer Mori, noi declarații despre rolul din “Rebelde”

“Nu am nicio impresie și nicio idee de viitor în ceea ce privește acest rol pentru că prioritățile mele sunt cu totul altele.”, a declarat Sergio Mayer Mori. Actorul a recunoscut că a decis să accepte acest rol pentru a-i plăti anumite cheltuieli fiicei sale în vârstă de 5 ani, fructul iubirii cu Natália Subtil.

“Trebuia să muncesc pentru că fiica mea abia a împlinit cinci ani. E la școală și deja are nevoie de lucruri: clasă de balet, pentru zilele de naștere și ce lucruri vor mai veni.”, a mai spus.

“Trebuie să merg la un casting pentru că din muzică nu fac bani deocamdată.”, a continuat Sergio Mayer Mori. Acesta spune că pentru el istoria RBD nu înseamnă absolut nimic.

“Când am rămas m-am simțit recunoscător că mi-au dat această oportunitate, fără să-mi pese de numele proiectului.”, a declarat Sergio Mayer Mori. Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit că a decis să înceapă acest proiect pentru a-i plăti fiicei sale toate cele necesare. Sergio Mayer Mori a mărturisit că pentru el nu a însemna nimic faptul că a îmbrăcat uniforma celebră de la Elite Way School. Din prima versiune Rebelde au făcut parte Anahi, Maite Perroni, Dulce Maria, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Alfonso Herrera.

În articolul

Sergio Mayer Mori dezvăluie motivul real pentru care joacă în noua versiune “Rebelde”. Ce spune actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x