Serialul care o are ca protagonistă pe faimoasa Demet Özdemir va avea un final spectaculos. Despre ce este vorba

Publicat pe 22.05.2023 la 18:07 Actualizat pe 22.05.2023 la 18:55

Demet Özdemir impresionează fără doar și poate în cel mai recent serial. Finalul, cu toate acestea, va avea momente de-a dreptul spectaculoase.

Demet Ozdemir poartă o bluză fără mâneci

Serialul care o are ca protagonistă pe faimoasa Demet Özdemir va avea un final spectaculos

Instagram/Demet Ozdemir

Au apărut zvonuri care spun că va exista un al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah”. Până atunci, fanii se bucură de noi episoade cu Engin Akyürek și Demet Özdemir în rolurile principale. Finalul va fi unul spectaculos.

Serialul care o are ca protagonistă pe faimoasa Demet Özdemir va avea un final spectaculos

Conform presei din Turcia, primul sezon va avea finalul cu cel de-al 14-lea episod. Se așteaptă ca în total să fie 26 de episoade. Cu toate că cifrele nu sunt așa cum se așteptau producătorii, fanii își doresc și cel de-al doilea sezon al poveștii. Energia dintre protagoniști a reușit să treacă dincolo de micile ecrane încă de la primele scene. De asemenea, firul narațiunii este unul progresiv, arată seriesturkish.com. De asemenea, pe măsură ce se află diverse adevăruri legate de personajele implicate, interesul va crește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, așa cum nimeni nu se aștepta, fanii din afara Turciei vor să-i vadă pe cei doi din nou ca un cuplu. Astfel, cel de-al 13-lea episod va avea premiera pe 24 mai. Farah îi explică totul lui Tahir și îi spune povestea vieții părinților săi. Cuvintele pe care Farah le va spune, va arăta cum se va schimba povestea în general.

“Nu le datorezi nimic, ei îți datorează, trebuie să știi asta. Acelora care ți-au omorât părinții. Amândoi sunt vinovați. Femeia pe care ai pus-o în locul mamei tale adevărate, ea e criminala.”, sunt cuvintele lui Farah, în serial. Aceste idei pe care le va învăța Tahir vor fi punctul culminant în cel de-al doilea sezon. Este de așteptat ca primul sezon să aibă finalitatea într-un moment cât mai incitant. Vara va dura 3 luni, iar fanii serialului vor avea de așteptat o bună perioadă de timp până la o altă poveste. Se așteaptă noi actori și noi modificări ale scenariului.

Cu momentele impunătoare, serialul “Numele meu este Farah” a reușit să debuteze cu succes în primul sezon. La fel, a avut de-a face și performanța actorilor și fluența cu care aceștia și-au spus replicile.

Fanii lui Engin Akyürek Au ridicat cifrele în mediul online

Internauții s-au bucurat să-l vadă încă o dată pe actorul rol preferat pe micile ecrane. De la primele secvențe, Engin Akyürek a reușit să-i impresioneze cu rolul Tahir. Expresiile feței sale readuc talentul său în acțiune.

“Nu i se spune maestru actor pentru nimic.”, au scris fanii în mediul online. Cu toate că pe platourile de filmare lucrurile merg cum nu se poate mai bine, s-a așteptat ca protagoniștii să formeze un cuplu. Nimic mai fals, asta pentru că amândoi au specificat că sunt doar prieteni.

De asemenea, interesul pentru serial a venit și în străinătate. A reușit să atragă milioane de telespectatori, atât pe rețelele sociale cât și pe micul ecran. Demet Ozdemir este una dintre cele mai populare vedete din Turcia, cu peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram. A publicat până în prezent peste 900 de fotografii și filmulețe, cele mai multe din viața personală și profesională.

În articolul

Serialul care o are ca protagonistă pe faimoasa Demet Özdemir va avea un final spectaculos. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x