Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să uimească fanii cu succesul său. Despre ce e vorba

Publicat pe 09.01.2024 la 19:10 Actualizat pe 09.01.2024 la 19:58

Halil Ibrahim Ceyhan și-a surprins fanii cu rolul din serialul Coșul de rufe. Producția a avut succesul mult așteptat.

actor poartă o cămașă albă

Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să uimească fanii cu succesul său

Happy Channel

Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti a devenit urmărit de milioane de fani din lumea întreagă. Are o poveste puternică, iar primele episoade au reușit să aducă rezultatele mult dorite.

Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să uimească fanii cu succesul său

Faptul că serialul care îl are ca protagonist pe Halil Ibrahim Ceyhan concurează cu două producții extrem de importante nu a părut să fie o problemă. Am observat încă de la început faptul că audiența a crescut în ciuda zilei de difuzare. A primit constant mesaje în mediul online. Cel de-al 14-lea episod a fost difuzat pe 7 ianuarie. A reușit să termine pe locul doi în ceea ce privește toate grupele de vârstă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest lucru e un pas important, dat fiind faptul că toate producțiile concurente sunt îndrăgite de toți. Trebuie să spunem faptul că serialul Coșul de rufe are o însemnătate deosebită și ajunge în topul preferințelor.

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç și Devrim Yakut. Putem spune doar că acest lucru a fost de ajutor în dezvoltarea seriei. Serialul spune povestea îngrijitorilor și a stăpânilor care lucrează într-un cartier bogat din Istanbul. Există totuși o legătură strânsă între personaje. Dragoste, secrete, minciuni și trei femei care stau una lângă cealaltă în ciuda tuturor lucrurilor mai puțin plăcute.

Născut pe 13 septembrie 1982 în Sivas, Turcia, a reușit să demonstreze că este un actor care își merită locul în lumea actoriei. A jucat timp de 3 sezoane rolul lui Yaman în serialul fenomen Moștenirea. Cu toate acestea, a renunțat pentru a se dedica producției Coșul de rufe.

Personajul lui Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea a câștigat importanță

Tânărul actor continuă să strălucească pe micile ecrane în serialul Coșul de rufe. A reușit să impresioneze o întreagă audiență. Concurează cu Yargi și Teșkilat, fiind una dintre cele mai îndrăgite producții.

În ceea ce-l privește pe Halil Ibrahim Ceyhan, acesta joacă rolul Murat, un om bun în ochii tuturor. În timp ce actorul i-a făcut dreptate, Murat vine înaintea telespectatorilor cu o poveste diferită.

În articolul

Serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să uimească fanii cu succesul său. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x