Serialul “Inimă rănită” surprinde fanii din Spania. Ayse și Ferit sunt două dintre cele mai urmărite personaje

Publicat pe 28.07.2023 la 12:27 Actualizat pe 28.07.2023 la 13:33

Producția turcească a reușit să cucerească și fanii din Spania. Inimă rănită sau Kalp Yarası ( Heart wound/corazon herido) este distribuit în lumea întreagă fiind unul dintre cele mai impresionante seriale.

Ayse și Ferit stau unul lângă celălalt

Serialul “Inimă rănită” surprinde fanii din Spania

Happy Channel

Inimă rănită ( Kalp Yarası) a reușit să cucerească audiența în diferite părți ale lumii. A venit momentul ca și fani din Spania să se bucure de povestea de dragoste dintre Ayșe și Ferit.

Serialul “Inimă rănită” surprinde fanii din Spania

Producția a rămas pe micile ecrane cu primul sezon care a început pe 28 iunie 2021 și a luat sfârșit pe 21 februarie 2022. Yağmur Tanrısevsin și Gökhan Alkan joacă rolurile principale în Inimă rănită cu un total de 32 de episoade ale poveștii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu lansarea sa, a fost printre serialele care au reușit să afecteze audiența din Turcia. Cu toate acestea, odată cu cele două cutremure care au avut loc pe 6 februarie, multe dintre locurile în care aveau loc filmările au fost distruse. Întoarcerea neașteptată între momentele emoționante dintre Ferit și Ayșe au avut fără doar și poate un impact uriaș asupra fanilor.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

A reușit să cucerească publicul din Spania încă de la primul episod, așa cum s-a întâmplat de altfel și în Turcia. Unul dintre ultimele proiecte care au dezvăluit frumusețea din regiunea Antakya înainte de cutremure. A fost redat sub un nume complet diferit în fiecare țară. De asemenea, a avut la fel de mult succes și în Brazilia. Mesajele pe care fanii le-au lăsat în mediul online au influențat fără doar și poate continuarea proiectului.

În ceea ce-l privește pe Gökhan Alkan, acesta rămâne unul dintre cei mai apreciați din Turcia la momentul actual. Pe plan personal, a fost frăudat de către o agenție imobiliară pe când urma să plece într-o vacanță. De atunci, s-a luptat pentru a-și crea singur dreptatea.

“Nu am nicio așteptare financiară, dar mă străduiesc să nu fiu fraier în fața nedreptății.”, a spus actorul, arată haberturk.com. A fost văzut de către jurnaliști în timp ce ieșea de la coafor și a ținut să răspundă tuturor întrebărilor.

“Totul este bine. Sunt în proces de odihnă. Am vacanță printre micile proiecte profesionale. Încerc să mă odihnesc cât de mult pot.”, a spus actorul.

Gökhan Alkan a fost jefuit de agenții imobiliari

Protagonistul din Inimă rănită a ținut să achiziționeze o casă în Beşiktaş, însă a fost jefuit de agenții imobiliari când a încercat să realizeze tranzacțiile aferente.

Citește și: Fanii lui Gökhan Alkan nu mai trebuie să aștepte. Actorul din “Inimă rănită” este gata să recucerească publicul

“Chiar dacă am uitat, i-am mulțumit lui Dumnezeu că am concluzionat. Sunt o persoană căreia nu-i place să lase lucrurile nerezolvate. Nu am nicio așteptare financiară, dar m-am străduit să nu mă las păcălit în fața injustiției.”, a declarat Gökhan Alkan. Atunci când a vorbit despre viața sentimentală a spus că totul se desfășoară “imaculat, frumos, în pace și sănătate.”

Născut pe 8 decembrie 1987 în Istanbul, a jucat în cele mai multe dintre serialele turcești. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cu toate că este actor de profesie, muzica este ceea ce l-a atras întotdeauna. De asemenea, sportul este o parte importantă din viața sa. Scrie poezii și versuri, având mai multe fațete ale creativității.

În articolul

Serialul “Inimă rănită” surprinde fanii din Spania. Ayse și Ferit sunt două dintre cele mai urmărite personaje

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x