Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să se claseze pe primele locuri în topuri doar cu ajutorul faimoasei Demet Özdemir. Ce spune presa din Turcia

Publicat pe 13.06.2023 la 19:45 Actualizat pe 13.06.2023 la 20:26

Serialul care o are pe Demet Özdemir în rolul de protagonistă a reușit încă o dată să se claseze pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Demet Özdemir poartă o eșarfă pe cap

Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să se claseze pe primele locuri în topuri doar cu ajutorul faimoasei Demet Özdemir

Happy Channel

Demet Özdemir a lăsat în urma sa un sezon intens din serialul “Numele meu este Farah”, o producție turcească mult așteptată de fani. Vedeta a luat o pauză după filmările celui de-al 14-lea episod, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Engin Akyürek.

Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să se claseze pe primele locuri în topuri doar cu ajutorul faimoasei Demet Özdemir

Chiar dacă a fost criticată dur în primele episoade ale seriei, suportul pe care l-a primit din partea fanilor din mediul online a reușit să-i fie de ajutor. Mesajele au început să curgă pe paginile de socializare, iar cererile de prietenie la fel. Are peste 15 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o ținută excentrică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu bustul la vedere, își lasă pe o parte părul lung. Topul fără mâneci și bretele reușește să-i cadă perfect pe trup. Nu este de mirare că doar la o singură fotografie a primit peste 3 mii de comentarii și peste 300 de mii de aprecieri.

A fost aleasă cea mai populară actriță în social media, într-un top realizat recent. Și-a încoronat succesul pe care și l-a menținut odată cu serialul “Numele meu Farah”. Într-o evaluarea recentă realizată de Adba TV, putem vedea că Su Burcu Yazgı Coşkun care s-a clasat multă vreme în topul listei este acum pe locul 3. Pe locul doi este nimeni alta decât îndrăgita Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă. Surpriza a venit însă din partea faimoasei Demet Özdemir. În ceea ce privește serialele, acestea au inversat cifrele în același top realizat. De asemenea, Mert Ramazan Demir l-a detronat pe Engin Akyürek.

A fost cea care a reușit să ducă numele serialului mai departe, reușind o performanță solitară în săptămâna 30 mai – 5 iunie.

Engin Akyürek este îndrăgit de fanii din străinătate

A luat rolul de protagonist în acest sezon al serialului Numele meu este Farah și a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. De asemenea, formează un cuplu extraordinar alături de faimoasa Demet Ozdemir.

Personajul său, Tahir Lekesiz, a reușit încă de la primele episoade să cucerească publicul telespectator. Cele 14 episoade reprezintă fără doar și poate o continuare perfectă a carierei sale. În cadrul sesiunii de autografe pentru lansarea cărții sale, actorul a primit foarte multe laude din partea fanilor din străinătate. Numele cărții este Zamansız.

“Sunt foarte fericit că lucrez cu Demet. Am prins o energie foarte bună ceea ce s-a reflectat și în munca noastră. Este o persoană care lucrează foarte bine și este foarte concentrată pe ceea ce face. O joacă pe Farah foarte bine, în opinia mea.”, a declarat actorul. Au fost fani care au venit chiar cu bebelușii pentru a-l vedea pe îndrăgitul actor de aproape. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 70 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să se claseze pe primele locuri în topuri doar cu ajutorul faimoasei Demet Özdemir. Ce spune presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x