Serialul Numele meu este Farah are o promovare excelentă și actori de renume, însă există o problemă. Care este aceasta

Publicat pe 04.10.2023 la 10:34 Actualizat pe 04.10.2023 la 11:09

Efoturile depuse pentru a promova cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah sunt admirabile. Fanii actorilor Demet Özdemir și Engin Akyürek reacționează pozitiv în mediul online, însă există o problemă în toată această ecuație.

Demet Ozdemir poartă o rochie neagră fără mâneci

Serialul Numele meu este Farah are o promovare excelentă și actori de renume, însă există o problemă

Getty Images

Echipa de producție din spatele serialului Numele meu este Farah realizează eforturi imense pentru a promova îndrăgita poveste. Comunicarea de pe rețelele sociale este evidentă, iar actorii care s-au adăugat distribuției sunt personalități de excepție.

Serialul Numele meu este Farah are o promovare excelentă și actori de renume, însă există o problemă

Cu toate acestea, este posibil să menționăm faptul că audiența nu s-a obișnuit cu schimbările din sezonul doi și încă duce dorul întâmplărilor din prima parte a poveștii. Rezultatele cifrelor nu sunt cele așteptate. În ciuda startului greoi, speranțele sunt încă în picioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Problema constă în atenția pe care telespectatorii sunt nevoiți să o acorde noii povești. Dacă fanii loiali nu vor reveni, vor exista repercusiuni majore. Astfel, în ciuda tuturor eforturilor realizate, nu se cunoaște încă dacă serialul va avea puterea să finalizeze cel de-al doilea sezon. Cei care au urmărit deja prima parte a povești sunt conștienți de pericolul așteptat. De aceea, cifrele pentru cel de-al 16-lea episod sunt critice. Din păcate, faptul că este unul dintre cele mai discutate seriale din mediul online, acesta lucru nu ajută la creșterea telespectatorilor care urmăresc desfășurarea evenimentelor pe micile ecrane.

Citește și: Vești mai puțin bune pentru actrița Demet Ozdemir, după debutul celui de-al doilea sezon al filmului "Adım Farah" (Numele meu este Farah)

În ciuda tuturor campaniilor de promovare, serialul nu a reușit să atingă performanțele dorite. Producătorii au schimbat mai multe nume în poveste, însă aceasta pare a fi o problemă serioasă. Astfel, telespectatorii nu mai sunt atrași. Cu Demet Özdemir și Engin Akyürek, serialul este de interes pentru mulți urmăritori.

A fost unul dintre cele mai discutate seriale din mediul online între 25 septembrie și 1 octombrie. Nici măcar Golden Boy – Dragoste rebelă sau serialul Procesul – Yargı, nu au reușit să îl ajungă din urmă. La același nivel se află și Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Toate aceste producții sunt departe de Numele meu este Farah, însă serialele menționate mai sus au avut întotdeauna telespectatori fideli.

Actorii din Numele meu este Farah au apărut împreună în fața camerei pentru a-și saluta fanii

Ca parte din distribuție vin actorii: Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak și Burcu Türünz, printre alții.

Citește și: Engin Akyürek cucerește încă o dată publicul cu performanța sa în Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

Feyyaz Duman noul actor joacă rolul Behnam, Hatice Aslan joacă rolul Rahșan, Sera Kutlubey joacă rolul Merjan și Burak Tamdoğan joacă rolul Akbar. Serialul a reușit să cucerească publicul în primul sezon și se așteaptă o astfel de reușită și în cel de-al doilea.

Tahir a fost în închisoare atunci când Mehmet a intrat în comă. La ieșire, descoperă o Farah completă diferită, liberă. Capturată de Behnam, Farah încearcă să-l convingă pe Tahir că vrea să divorțeze. Este speriată de ceea ce Behnam ar putea face. Acum se așteaptă o nouă decizie pe care va trebuie să o ia Tahir. Își va salva familia și pacea? Va încerca să restabilească ordinea pe care a găsit-o atunci când a întâlnit-o pe Farah? Demet Özdemir are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a ținut să promoveze serialul în care joacă rolul de protagonistă.

În articolul

Serialul Numele meu este Farah are o promovare excelentă și actori de renume, însă există o problemă. Care este aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x