Serialul O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz se apropie de final în ciuda succesului. Ce se întâmplă cu producția turcească

Publicat pe 29.11.2023 la 15:26 Actualizat pe 29.11.2023 la 16:06

Hande Erçel și Burak Deniz au finalizat proiectul O altă persoană, dar ecourile acestuia au rămas pe micile ecrane. Ce se întâmplă în prezent.

Hande Ercel poartă o rochie neagră și Burak Deniz poartă o cămașă albă

Serialul O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz se apropie de final în ciuda succesului

Instagram

În timp ce în presa din Turcia se zvonește că serialul O altă persoană – Bambașka Biri va avea finalul cu cel de-al 16-lea episod, succesul producției continuă atât în țara natală cât și în afară.

Serialul O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz se apropie de final în ciuda succesului

Producția ce îi are ca actori principali pe Burak Deniz și Hande Erçel a experimentat de-a lungul timpului pierderi și probleme în ceea ce privește cifrele, având în vedere numele vedetelor care fac parte din distribuție. Cu toate acestea, faptul că serialul are succes în afara Turciei creează un contrast extrem de puternic. Se adaugă faptul că O altă persoană – Bambașka Biri a mai primit premii și suport de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, în cadrul Rose d’Or Awards Acesta a câștigat premiul “Cel mai bun serial”. Astfel, are în palmares un premiu important oferit de către European Broadcasting Union Industry. A fost astfel în competiție cu peste 700 de producții din 13 categorii diferite. Acest festival este cunoscut ca “un standard de excelență și succes” în lumea divertismentului internațional și media.

Citește și: Numele faimoasei Hande Erçel este de ajuns pentru a ridica faima seriei O altă persoană – Bambașka Biri. Actrița este apreciată de internauți

A fost primul serial din Turcia care a reușit să câștige acest premiu, fiind printre finaliști din Brazilia, Belgia, Anglia, Spania și Polonia. Este astfel unul dintre cele mai prestigioase premii din industrie. Serialul O altă persoană a devenit una dintre cele mai accesate producții internaționale la momentul actual. Burak Deniz, protagonistul seriei, are peste 7 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Actorul a participat recent în cadrul unui eveniment important din lumea filmului, denumit Distinctive International Arab Festivals Awards. Acolo s-a lăsat fotografiat alături de Aditi Rao Hydari și Jacqueliene Fernandez. Premiile au avut loc în Dubai.

Burak Deniz a călătorit în Dubai pentru DIAFA Awards

A avut loc un eveniment important în Dubai și anume DIAFA Awards. În cadrul premiilor au participat staruri regionale, iar printre actori a putut fi văzut și faimosul Burak Deniz. Călătoria lui a început în serialul “Kolej Gunlugu” și a continuat în producții populare. În cadrul DIAFA Awards a îmbrăcat pantaloni de culoare neagră, cămașă albă și sacou deschis la culoare, dar și papion și pantofi negri.

Citește și: Eforturile depuse de Burak Deniz nu au fost îndeajuns pentru a crește interesul în cazul seriei O altă persoană – Bambașka Biri. Despre ce este vorba

Printre producțiile sale celebre se numără Ask Laftan Anlamaz și Bizim Hikaye care l-au clasat fără doar și poate ca unul dintre cele mai îndrăgiți actori din Turcia. A jucat alături de actrițe cunoscute precum Dilan Cicek deniz și au urmat seriale precum Tatli Kucuk Yalancilar, Yarim Kalan Asklar și Kal. Rolurile sale diverse l-au făcut să iasă în evidență în ciuda faptului că există tot mai mulți actori în țara sa natală.

Burak Deniz a ținut să lase în urmă o declarație în cadrul DIAFA 2023 și a urcat pe scenă alături de nume cunoscute. Faptul că a participat la evenimentul organizat în Dubai, îl clasează ca fiind unul dintre cei mai sofisticați actori ai generației sale. A fost astfel o celebrare a succesului personal din trecut și prezent.

În articolul

Serialul O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz se apropie de final în ciuda succesului. Ce se întâmplă cu producția turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x