Serialul O altă persoană cu Burak Deniz și Hande Erçel în rolurile principale a cucerit telespectatorii. Totul despre poveste

Publicat pe 28.09.2023 la 16:10 Actualizat pe 28.09.2023 la 17:37

Burak Deniz și Hande Erçel revin pe micile ecrane într-un nou serial de succes. Se pare că primele episoade au reușit deja să cucerească publicul din Turcia.

Hande Erçel poartă părul desprins și ondulat

erialul O altă persoană cu Burak Deniz și Hande Erçel în rolurile principale a cucerit telespectatorii

Happy Channel

Cel de-al treilea episod al seriei O altă persoană Bambaşka Biri (Another Someone) cu Hande Ercel și Burak Deniz a început să fie difuzat în Turcia.

Serialul O altă persoană cu Burak Deniz și Hande Ercel în rolurile principale a cucerit telespectatorii

Este difuzat în fiecare luni la turci și reușește să atragă din ce în ce mai mulți fani. Astfel de seriale au devenit o plăcere și pentru fanii din lumea întreagă. Chiar dacă rezultatul celui de-al treilea episod a adus o scădere a mediei, rămâne totuși una dintre cele mai apreciate producții ale acestui sezon. A ajuns pe cel de-al doilea loc în grupurile de audiență dorite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Percepția creată în mediul online este de asemenea una pozitivă. Fanii care îi consideră pe Hande Erçel și Burak Deniz ca fiind cuplul perfect au continuat să lase comentarii și aprecieri pe toate paginile dedicate seriei. Cei care și-au exprimat părerea în legătură cu relația de iubire dintre Leyla și Kenan nu au putut rămâne indiferenți.

Protagonista din Dragostea plutește în aer are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea apare îmbrăcată în pantaloni scurți deschiși la culoare, un tricou alb și o geantă neagră. Părul prins în coadă de cal îi întregește ținuta.

Nu este de mirare că se află printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Cât despre Burak Deniz, acesta are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Actorul rămâne discret în ceea ce privește viața personală și nu se cunoaște că ar avea o parteneră în prezent. Își dedică timpul proiectelor profesionale și nu uită să-și încânte fanii cu momente din vacanțele sale.

Cum să porți același machiaj ca al faimoasei Hande Ercel din Dragostea plutește în aer

Cu toate că o vedem pe micile ecrane în cele mai inedite seriale turcești, Hande Ercel a demonstrat în repetate rânduri că este și foarte pasionată de modă și look-uri cât mai bine alese.

Una dintre cele mai de succes apariții ale sale a fost în cadrul unui eveniment Magnum, acolo unde a îmbrăcat o rochie glamour. Machiajul i-a scos în evidență chipul perfect. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, a jucat în cele mai inedite seriale. Printre acestea se numără Dragostea plutește în aer, un serial fenomen ce a avut premiera între 2020 și 2021.

A format un cuplu cu Kerem Bursin, actorul principal din producția respectivă. Cu toate acestea, relația dintre cei doi s-a finalizat la scurtă vreme după ce serialul a luat sfârșit. A mai jucat împreună cu Burak Deniz între 2016 și 2017 și în prezent se bucură de același succes pe micile ecrane. Are o soră pe nume Gamze Ercel și o nepoțică. La 29 de ani a reușit să-și demonstreze talentul ca și actriță și se bucură de succes internațional.

În articolul

Serialul O altă persoană cu Burak Deniz și Hande Erçel în rolurile principale a cucerit telespectatorii. Totul despre poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x