Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

Publicat pe 24.01.2024 la 11:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 07:50

Serkan Çayoğlu dezvăluie cum își menține un trup impecabil, fără ajutorul dietelor. Se descrie ca fiind un gurmand.

Serkan Çayoğlu poartă un tricou albastru și o jachetă lungă și zâmbește

Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat

Profimedia Images

Serkan Çayoğlu se numără fără doar și poate printre cei mai apreciați artiști din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonist în seria Kader Bağları cu Ayça Ayşin Turan. A reușit să atragă atenția cu trupul său de invidiat, iar recent și-a dezvăluit secretul.

Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat

A punctat faptul că nu are nicio legătură cu noul proiect în care se află. De asemenea, este un sport înrăit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De data asta au fost adresate foarte multe întrebări. Eu sunt o persoană sportivă, face parte din rutina mea. Cred că sunt mult prea dedicat de data asta. A fost bine, a fost o pregătire excelentă pentru serial.”, a spus actorul.

Citește și: Ozge Gurel își întâmpină fanii în cel mai adorabil mod. Cum s-a fotografiat actrița și ce reacții a primit din partea comunității sale

A menționat faptul că nu își dorește să slăbească cu ajutorul unor diete, însă un secret constă în eliminarea dulciurilor din alimentație. În acest fel îi este mult mai ușor să-și realizeze exercițiile sportive, fără a fi tentat să consume zahăr.

“Dietele nu sunt ceva potrivit pentru mine, nu pot să fac asta. De fapt, dacă elimini zahărul și încep să faci mai mult sport, e bine.”, a declarat Serkan Çayoğlu. Petrece timp prețios în bucătărie alături de soția Özge Gürel, fără a uita să aducă în discuție faptul că îndrăgita vedeta este cea care comandă în cele mai multe dintre cazuri. Un exemplu clasic ar fi spălatul vaselor. Cu toate că sunt actori de succes, nu uită de micile detalii care fac diferența.

Cu toate că perioada de vacanțe încă nu a început și în cazul lor, odată cu finalizarea proiectelor personale vor putea să-și planifice destinația pe care să o viziteze.

“Suntem ceea ce suntem, pot să spun cu sinceritate. Mereu încercăm să ne purtăm natural. Cred că acest lucru se vede cu ochiul liber.”, a declarat vedeta. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul ceremoniei de căsătorie.

Serkan Çayoğlu revine pe micile ecrane cu un proiect ambițios

Alături de Ayça Ayşin Turan formează cel mai recent cuplu de pe micile ecrane. Serialul Kader Bağları îi aduce împreună în fața telespectatorilor în sezonul 2023-2024.

Armonia dintre cei doi se află printre cele mai discutate subiecte din mediul online. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Nazlı Bulum, Mehmet Aykaç, Arzu Gamze Kılınç și Zeynep. Cu toate că Serkan Çayoğlu a avut parte de o perioadă surprinzătoare și pe plan personal, în cele din urmă a revenit cu un proiect ambițios.

“Tema principal[ a seriei este puterea iubirii. Întâlnirea dintre două persoane, Kerem și Zveda într-un moment obișnuit care îi duce apoi pe alte culmi. Se întâlnesc încă o dată și pleacă într-o călătorie împreună. Personajul meu Kerem este fiul dintr-o familie influentă și aristocrată. A ținut toată viața să nu depășească anumite limite, pentru că s-a gândit și a fost învățat că regulile sunt importante în familie. Experimentează trăiri noi alături de Sevda. Își testează emoțiile.”, a declarat actorul.

În articolul

Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x