Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Özge Gürel. Ce imagini a postat în mediul online

Publicat pe 08.12.2022 la 15:05 Actualizat pe 08.12.2022 la 20:17

Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Özge Gürel. Ce imagini a postat în mediul online.

Serkan Çayoğlu poartă un tricou alb și un sacou negru și stă lângă Ozge Gurel

Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Özge Gürel

Profimedia Images

Serkan Çayoğlu se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Formează un cuplu căsătorit cu faimoasa Ozge Gurel și de fiecare dată când apare în mediul online reușește să impresioneze fanii din toată lumea. Acum își prezintă noul proiect profesional.

Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Ozge Gurel

Fanii lui Serkan Cayoglu așteaptă cu nerăbdare întoarcerea acestuia pe micile ecrane în noi producții de success. Așa cum arată publicațiile din Turcia, acesta este deja în discuție legat de un serial inedit, Aşk-ı Destan Gülcemal. Cu peste 4 milioane de internauți ce îi urmăresc pagina personală de Instagram, reușește de fiecare dată să iasă în evidență. În cele mai recente imagini apare îmbrăcat într-o ținută all-black. Acesta nu a oferit detalii despre subiectul proiectului profesional, însă a menționat faptul că se află în desfășurare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Există pregătiri. Mai sunt încă 2 – 3 săptămâni. Ne vom pregăti în cel mai bun mod posibil și totul va fi ca o bombă.”, a declarat actorul. Nu este încă oficial cine îi va fi alături ca și parteneră, însă Serkan Çayoğlu a subliniat faptul că nu există preferințe în acest sens din partea sa.

“Bineînțels că o să spun ce cred. Este o decizie comună, cred că va fi spre binele tuturor.”, a continuat vedeta. Serkan Çayoğlu spune că în prezent studiază limba spaniolă pentru a se pregăti de proiecte în afara țării sale. Fotografiat recent într-o ipostază personală, a ținut să precizeze faptul că filmările noului serial turcesc au început deja. “Am început filmările. Este o atmosferă foarte drăguță pe set. Din fericire, oamenii vor vedea serialul în curând.”, a mărturisit. Cât despre viața personală, Serkan Çayoğlu este fericitul bărbat care a reușit să-i fure inima frumoase Ozge Gurel. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, iar fotografiile din cadrul evenimentului au fost distribuite pe internet.

Serkan Cayoglu și Ozge Gurel s-au căsătorit într-un cadru restrâns

Îndrăgostiții s-au căsătorit în Turcia, într-un oraș în care locuiesc părinții mirelui. În ciuda faptului că niciunul nu a vorbit despre detaliile din ziua nunții, fanii au reușit să afle tot mai multe detalii. Ozge Gurel a portat o rochie a designerului Özlem Kaya, fiind una dintre cele mai frumoase mireze din Turcia.

Cei doi au optat pentru o nuntă în stil hippie, iar internauții au putut vedea cu ușurință acest lucru în imaginile de pe internet. Ca un detaliu, frumoasa vedetă a decis ca rochia să fie cu crăpătură pe picior.

În articolul

Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Özge Gürel. Ce imagini a postat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x