Serkan Çayoğlu s-a lăsat fotografiat în sălbăticie. Care este motivul pentru care actorul a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă

Publicat pe 13.06.2023 la 15:00 Actualizat pe 13.06.2023 la 15:28

Serkan Çayoğlu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie realizată în sălbăticie. Actorul a avut un motiv cu totul întemeiat pentru o astfel de ipostază.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă cu mâneci lungi, ceas și își ține mâna stângă la obraz

Serkan Çayoğlu s-a lăsat fotografiat în sălbăticie

Instagram

Serkan Çayoğlu a reușit să atragă încă o data atenția publicului din mediul online. Acesta s-a lăsat fotografiat în sălbăticie, așa cum nu a mai fost văzut până acum.

Serkan Çayoğlu s-a lăsat fotografiat în sălbăticie

De asemenea, nu a putut trece neobservat cu recomandările sale despre îngrijirea părului. Acesta a recunoscut că nu depune foarte mult efort pentru a avea grijă de podoaba sa capilară, dar este interesat atunci când află de produse pentru îngrijire. În cel mai recent interviu, Serkan Çayoğlu a vorbit despre proiectele profesionale și gândurile ca acestea să se îndeplinească în cel mai scurt timp posibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mai mult decât o vacanță, încep pregătirile pentru un nou proiect profesional. Să sperăm că totul se va desfășura cât mai repede posibil. Probabil vorbim de luna iulie. Pregătirile au început, vacanța rămâne în urmă.’, a declarat Serkan Çayoğlu, potrivit seriesturkish.com. Yanık Ülke este numele serialului care îl va avea ca protagonist. Pregătirile preliminare sunt în desfășurare. Produs de Süre Film alături de Fox TV, se așteaptă ca primul episod să fie filmat în Muntenegru.

Citește și: Ozge Gurel, apariție rară într-o ipostază fermecătoare. Imaginile care au cucerit inimile fanilor

Serialul spune povestea iubirii dintre Sevda și Kerem ale căror drumuri se intersectează la ieșirea din Turcia și va continua până în Urla, un district din Izmir. Numele care fac parte din distribuție sunt de asemenea cerute de fani. Filmările vor începe în iulie, dar până acum nu se cunoaște nicio informație legată de actorii care îi vor fi aproape.

“Este un caracter frumos, romantic. Un pic de iubire i se pregătește în spate. Va fi un proiect bun.”, a declarat actorul fără ale detalii. Cu toate că sezonul vacanțelor a început pentru artiștii din Turcia, el este pregătit să se implice într-un nou proiect. S-a născut în 1987 și a început să joace în producții de succes încă din 2012. A făcut parte din proiecte precum “Sezonul cireșelor” ( Kiraz Mevsimi ), Taci și Bir Zamanlar Çukurova. Cele mai recente apariții ale sale au fost în seria Oregon și filml Ahh Belinda.

Detalii despre Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei actrițe Özge Gürel

Este un actor turc născut în Germania, cunoscut pentru rolurile sale din serialele de comedie. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl găsește în sălbăticie, acolo unde a filmat pentru o nouă campanie a cărui imagine este.

“Ce experiență! Mi-am descoperit un skill nou, am cățărat ca o capră de munte cu încălțările de la Columbia sportswear.”, a scris Serkan Çayoğlu pe pagina sa personală de Instagram. A primit peste 600 de comentarii și mii de aprecieri. Îmbrăcat cu pantaloni lungi, deschiși la culoare și o geacă portocalie cu mâneci lungi, așa apare celebrul actor în cele mai recente imagini.

S-a căsătorit cu Özge Gürel în 2022 și în prezent formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Are 1.88 cm înălțime și un zâmbet care reușește să cucerească fanele din toată lumea. Nu este de mirare că întotdeauna se află pe cele mai bune locuri în topuri.

În articolul

Serkan Çayoğlu s-a lăsat fotografiat în sălbăticie. Care este motivul pentru care actorul a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x