Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au primit cea mai dificilă misiune în noul serial turcesc. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.09.2023 la 13:50 Actualizat pe 29.09.2023 la 14:26

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan o să-și întâlnească din nou fanii pe micile ecrane în noul lor proiect, Kader Bağları. Au primit în schimb cea mai dificilă misiune de până acum.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă cu mâneci lungi, ceas și își ține mâna stângă la obraz și Ayca Aysin Turan poartă o rochie neagră fără mâneci

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au primit cea mai dificilă misiune în noul serial turcesc

Profimedia Images/ Happy Channel

Primele imagini din serialul Kader Bağları vor ajunge în atenția fanilor pe 30 septembrie. Actorii au revenit pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au primit cea mai dificilă misiune în noul serial turcesc

Internauții care-i îndrăgesc pe actorii din Turcia au reușit să le ofere acestora un impact major și în mediul online. Astfel, lista lor de prieteni virtuali a început să crească. În ceea ce o privește pe Ayça Ayşin Turan, aceasta are peste 6 milioane de urmăritori și peste 200 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta se bucură de 4 milioane de prieteni virtuali și peste 200 de imagini și filmulețe oferite până în prezent publicului. Acesta a reușit să atragă foarte multe priviri din afara Turciei, fiind printre cei mai populari actori din țara sa natală. Chiar dacă așteptările sunt uriașe, câteva semne de întrebare rămân valabile, asta pentru că serialul va fi difuzat în Turcia sâmbătă.

Citește și: Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată pe stradă. Protagonista a optat pentru o geantă de culoare galbenă

Competitorii săi sunt Gönül Dağı (Gönül Mountain) și Kardeşlerim (For My Family), două seriale care au fost urmărite de fani timp de 4 sezoane și care s-au bătut pe cele mai bune locuri în topuri. Nu a mai existat nicio altă producție care să fie difuzată pe o perioadă atât de lungă și să aibă un astfel de succes. Multe televiziune consideră ziua de sâmbătă ca o zi pierdută din punct de vedere al urmăritorilor.

Atât Gönül Dağı cât și Kardeşlerim TV au pierdut tot mai mulți urmăritori din această cauză, iar cifrele devin tot mai slabe în weekend față de zilele săptămânii. Faptul că Kader Bağları va fi difuzat sâmbătă în Turcia este deja un mare dezavantaj. Astfel, va fi un adevărat test pentru faimoșii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan.

Detalii despre serialul Legăturile destinului - Kader Bağları cu Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan

Doi actori faimoși au primit misiunea de a salva serialele Gönül Dağı și Kardeşlerim. De altfel, sunt pregătiți să atragă o audiență loială. Kader Bağları poate fi o alternativă excelentă pentru cei care nu urmăresc deja cele două seriale fenomen menționate mai sus. Cu toate acestea, nu se cunoaște încă dacă cei mai loiali urmăritori vor schimba registrul.

Citește și: Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roz, scurtă și s-a lăsat fotografiată astfel. A răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre viața profesională și cea amoroasă

Cei mai mulți sunt curioși acum ce se va întâmpla cu Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan în noul serial. Ayça Ayşin Turan reușește cu fiecare ocazie să-și surprindă fanii în mediul online. Fosta parteneră a lui Alp Navruz a fost complimentată recent pentru cea mai nouă apariție.

“Este o perlă rară în mijlocul mării”, “Te iubesc”, “Această actriță nu și-a pierdut niciodată strălucirea”, „Când apa reflectă culoarea ochilor”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută pe 25 octombrie 1992 în Turcia, a jucat în Iarna Neagră, unul dintre cele mai apreciate seriale din țara natală. Cu toate că a format un cuplu cu Alp Navruz, relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

În articolul

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au primit cea mai dificilă misiune în noul serial turcesc. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x