Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei Özge Gürel, apare pe coperta revistei GQ. Actorul a dezvăluit care este cea mai mare motivație a sa

Publicat pe 18.04.2023 la 16:32 Actualizat pe 18.04.2023 la 17:16

Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei Özge Gürel, apare pe coperta revistei GQ. Actorul a dezvăluit care este cea mai mare motivație a sa.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă albă și un sacou negru și stă lângă Özge Gürel

Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei Özge Gürel, apare pe coperta revistei GQ

Instagram

Serkan Çayoğlu se află printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. În prezent joacă alături de Neslihan Atagül în producția “Ah Belinda”, acolo unde au reușit să construiască scene de amor care le-au marcat cariera.

Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei Özge Gürel, apare pe coperta revistei GQ

A apărut pentru prima oară în 1986 și în prezent a fost readaptat cu doi dintre cei mai apreciat actori din Turcia. Grație adaptării moderne, a reușit să câștige premiul Golden Orange în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival. Scenele de dragoste dintre Serkan Çayoğlu și Neslihan Atagül au reușit să capteze atenția internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia apariție pe coperta revistei GQ, Serkan Çayoğlu a vorbit despre cel mai recent proiect profesional al său, fiind un remake modern.

“Ah Belinda” este un film cult, este un remake desigur. De fapt, chiar mi-a adus aminte de momente din copilărie. L-am văzut în copilărie cu fratele meu pentru prima oară. Nu am înțeles filmul foarte mult pe atunci, dar a fost amuzant pe de-o parte, mai ales că am visat-o pe Belinda mai târziu. L-am văzut și mi-a fost teamă. Tranziția de la teamă la extaz astăzi este foarte interesantă. Hakan Bonomo este un scenarist care îmi place, e ca și cum eram parte din poveste în timp ce citeam scenariul și am vrut să fac parte dintr-un astfel de proiect.”, a mărturisit actorul.

Serkan Çayoğlu a cunoscut pe actuala sa soție pe platourile de filmare ale serialului “Cherry Season”. A vorbit și despre ceea ce l-a atras la personajul “Ayaz”.

“Cherry Season este ca un fel de început pentru mine. Nu e primul meu proiect, dar pot să spun că este una dintre cele mai speciale seriale la care am lucrat. Îmi place să strâng amintiri în viață și tot ce pot să spun e că amintirile sunt cele pe care le vom prețui peste ani. E foarte special pentru că te atinge într-un fel.”, a declarat actorul.

Cele mai sincere confesiuni din partea faimoasei Özge Gürel

În cel mai recent interviu, Özge Gürel a vorbit despre dragoste, viață și cum vedea ea parcursul personal și profesional de până acum. Cu toate că lumea o cunoaște de pe micile ecrane, puțin știu că vedeta are anumite obiceiuri de care nu poate scăpa prea ușor.

“Dorm foarte bine într-un mediu foarte zgomotos. Pot să dorm foarte bine pe canapea în sufragerie în timp ce oamenii vorbesc, iar televizorul este aprins.”, a declarat vedeta. De asemenea, definește dragostea ca “un subiect care rămâne mereu deschis pentru că matematica fiecărei iubiri este diferită. În relațiile lungi, pereții sunt sparți, iar ușile nu mai sunt deschise.”

Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania. S-a căsătorit cu Özge Gürel în 2022 și a jucat în cele mai inedite producții turcești. A studiat în cadrul Erlangen University, departamentul economic. A devenit cunoscut cu rolul din Cherry Season în 2014. A jucat personajul "Kaya Ülgen" în Wolf în 2018. Alături de soția sa a jucat în Boru și Kiraz Mevsimi.

În articolul

Serkan Çayoğlu, soțul faimoasei Özge Gürel, apare pe coperta revistei GQ. Actorul a dezvăluit care este cea mai mare motivație a sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x