Serkan Çayoğlu va lupta împotriva nedreptății în cel mai nou serial. O nouă poveste de iubire începe în Turcia din toamnă

Publicat pe 19.06.2023 la 14:27 Actualizat pe 19.06.2023 la 15:13

Serkan Çayoğlu lucrează deja în cadrul unui nou proiect profesional și este gata să revină pe platourile de filmare. O nouă poveste turcească este gata să captiveze publicul.

Serkan Çayoğlu poartă o bluză cu mâneci lungi

Serkan Çayoğlu va lupta împotriva nedreptății în cel mai nou serial

Profimedia Images

Faimosul actor Serkan Çayoğlu revine din toamnă într-un nou proiect de succes ce va fi difuzat doar la turci momentan. Născut în 1987 are un trecut impresionant ca și actor. Și-a construit o întreagă armată de fani, atât în țara natală cât și pretutindeni.

Serkan Çayoğlu va lupta împotriva nedreptății în cel mai nou serial

Unul dintre cele mai faimoase seriale ale sale este “Sezonul cireșelor” Kiraz Mevsimi (Cherry Season), motiv pentru care are în prezent fani în toată lumea. În 2021 și 2022 au urmat proiectele “A fost odată în Cipru” Bir Zamanlar Kıbrıs (Once Upon a Time in Cyprus) și Kıbrıs Zafere Doğru (Cyprus Towards Victory).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre serialele în care a jucat se numără și cele digitale, Aaah Belinda și Oregon. În prezent se află în pregătire cu o nouă surpriză. Serkan Çayoğlu va apărea în fața fanilor la începutul toamnei, în septembrie.

“Mă pregătesc pentru job. O să fim pe platourile de filmare cât mai curând posibil, în iulie. Probabil serialul va fi difuzat în septembrie. Nu știm foarte multe detalii încă, din moment ce totul este atât de nou.”, a declarat Serkan Çayoğlu. Numele proiectului este Yanık Ülke (Burnt Country) și acesta va interpreta rolul “Kerem”. Produs de către Süreç Film, se așteaptă să se înceapă în iulie și să fie difuzat în septembrie.

Filmările vor începe în Karadağ, apoi vor continua în Urla, un district din Izmir, Turcia. Serialul spune povestea lui Kerem și a Sevdei care se întâlnesc în afara Turciei și se îndrăgostesc, iubirea lor depășind granițele țării lor. Dramă, romantism și suspans, acestea sunt ingredientele unui proiect inedit. Cu toate că până în prezent nu există detalii despre serial, Serkan Çayoğlu recunoaște că a fost impresionat de scenariul citit. O experiență inedită a lui Kerem, bărbatul care este închis pentru Sevda, marea lui iubire, și care suferă din cauza injustiției. Faimosul actor este nerăbdător să ajungă din nou în atenția fanilor, pe micile ecrane. Se așteaptă detalii ale seriei ce vor fi anunțate în curând.

Serkan Çayoğlu îi arată sprijin moral soției sale, Özge Gürel

Unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale actriței Özge Gürel se numește Sipahi. După o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, aceasta a revenit în atenția fanilor. Serkan Çayoğlu și-a arătat suportul necondiționat pentru soția sa, publicând totul în mediul online. Și-a arătat suportul pentru toată echipa.

“Îmi place să te privesc atât de mult încât sper ca mereu drumul să-ți fie liber.”, a scris acesta în mediul online. Postarea romantică realizată de celebrul actor i-a încântat pe fani care au reacționat imediat.

Cei doi s-au cunoscut în serialul “Sezonul cireșelor”, s-au îndrăgostit și în prezent formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Născut în Germania este recunoscut pentru serialele romantice în care a jucat de-a lungul timpului. Este model și actor, a studiat economie și faima s-a transferat în mediul online, acolo unde și-a câștigat popularitatea pe deplin. De-a lungul timpului a câștigat 3 premii importante și a mai fost nominalizat la alte două categorii.

În articolul

Serkan Çayoğlu va lupta împotriva nedreptății în cel mai nou serial. O nouă poveste de iubire începe în Turcia din toamnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x