Sfatul pe care William Levy i l-a oferit fiicei sale, Kailey. Cum o va proteja actorul de bărbații nepotriviți

Publicat pe 17.05.2023 la 14:13 Actualizat pe 17.05.2023 la 15:00

Actorul a împărtășit cu fanii din mediul online sfaturile pe care i le oferă fiicei Kailey sau “prințesei”, așa cum o alintă el. De asemenea, a dezvăluit care a fost lecția despre iubire pe care le-a oferit-o ambilor copii.

William Levy poartă o cămașă albastră deschisă la culoare și un costum închis la culoare

William Levy, în cadrul Telemundo Upfront. 15 mai 2023

Getty Images

Chiar dacă fiica Kailey are doar 13 ani, William Levy îi oferă deja sfaturi despre relații și despre bărbații care o vor curta pe viitor. Actorul în vârstă de 42 de ani a împărtășit cu ambii copii un sfat foarte important legat de iubire, în general.

Sfatul pe care William Levy i l-a oferit fiicei sale, Kailey

Protagonistul din “Rubi” a dezvăluit sfatul pe care i l-a oferit fiicei sale referitor la bărbații care vor urma să apară în viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu o cred pe fiica mea, în felul în care am învățat-o, faptul că i-am zis că are nevoie de un om bun alături de ea. Am fost un om bun, un tată bun, am fost în momentul în care a trebuit să fiu și un soț bun sau o pereche, cum vreți să-i spuneți, în momentul în care a trebuit s-o fac, am făcut-o.”, a declarat William Levy, arată univision.com. Și-a avertizat copiii cu privire la cel mai puternic sentiment din lume.

Citește și: Fiica faimoșilor William Levy și Elizabeth Gutiérrez uimește cu transformarea sa. Kailey a publicat un filmuleț pe TikTok

“Eu le spun amândurora mereu că atunci când se vor îndrăgosti, vor suferi pentru că dragostea înseamnă sacrificiu, dragostea doare. Nu-mi amintesc exact unde am auzit, dar spunea că între o persoană care te iubește și o persoană care își face griji pentru tine, alege persoana care își face griji pentru că nu toată lumea care te iubește se îngrijește de tine, dar cel care o face, cu siguranță te iubește.”, a punctat actorul din “Montecristo”. Până în prezent, William Levy nu a confirmat dacă într-adevăr și-a reluat relația de iubire cu mama copiilor, Elizabeth Gutiérrez. Cei doi au fost văzuți împreună în repetate rânduri, după ce și-au anunțat despărțirea la începutul anului 2022.

Mesajele pe care Elizabeth Gutiérrez i le transmite iubitei fiului său, Christopher Levy

Vedeta i-a lăsat deja câteva mesaje iubitei fiului său, Christopher Levy. De câteva săptămâni bune, tânărul de 15 ani își strigă iubirea pe rețelele sociale. Identitatea tinerei este necunoscută. Până acum se cunoaște doar chipul acesteia și numele de pe rețelele sociale, “Avery Mish”. De asemenea, are un frate mai mic pe nume Henry și mama care se numește Gail Tyrolt Mish. Din luna octombrie a anului 2021, aceasta a publicat o fotografie alături de fiul lui William Levy.

Citește și: William Levy, înainte și după transplantul de păr. Puțini știau că actorul a fost nevoit să apeleze la o astfel de intervenție

De la începutul lunii februarie 2023, Christopher Levy s-a arătat mai mult decât îndrăgostit în mediul online, acolo unde publică cele mai multe imagini cu partenera sa. Aceasta a descris captura prin “iubire și război”, iar el i-a scris “te iubesc”. Printre mesajele primite din partea fanilor, s-a numărat și cel al mamei lui Christopher. Aceasta a menționat că nu trebuie să facă “război”, doar “dragoste”. Tânăra i-a răspuns “mereu iubire”. A singura imagine l-a care a răspuns până în prezent. La finalul lunii ianuarie 2022, William Levy și-a anunțat separarea de Elizabeth Gutiérrez, însă de atunci au mai fost văzuți împreună pe rețelele sociale.

În octombrie 2020, acesta a suferit un accident pe terenul de golf, acolo unde mașina pe care o conducea pe teren l-a călcat peste picioare. Cu toate acestea, Christopher Levy a avut întotdeauna sprijinul familiei.

În articolul

Sfatul pe care William Levy i l-a oferit fiicei sale, Kailey. Cum o va proteja actorul de bărbații nepotriviți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Care sunt cele mai bune suplimente alimentare. Ce recomandări fac medicii
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Surse importante de vitamina C. Ce alimente poți include în dietă
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x