Shakira a făcut o promisiune duioasă față de copiii ei, pe covorul roșu. Diva din Columbia a strălucit din nou pe scena Latin Grammy 2023

Publicat pe 17.11.2023 la 10:43 Actualizat pe 17.11.2023 la 18:54

Cântăreața columbiană a strălucit din nou pe scena Latin GRAMMY 2002 cu cele două interpretări ale sale, obținând și trei premii. Cel mai important lucru, însă, a fost prezența copiilor săi. Ce a transmis Shakira în seara în care a strălucit la propriu, după divorțul de Gerard Pique.

Shakira

Gettyimages.com

Shakira a rupt din nou topurile și a plecat acasă cu 3 premii la cea de-a 24-a ediție a Latin GRAMMY Awards 2023. Două pentru “Cântecul anului” și “Cel mai bun cântec pop” pentru piesa "Sessions, Vol. 53", pe care a înregistrat-o cu Bizarrap. De asemenea, a mai câștigat un premiu pentru Cea mai bună fuziune/interpretare urbană datorită piesei "Tqg", o colaborare cu Karol G.

Shakira a obținut trei trofee la Latin GRAMMY Awards 2023

Când a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiile, cântăreața din Columbia le-a mulțumit copiilor ei, fanilor și echipei sale pentru sprijinul pe care i l-au acordat. De asemenea, ea a fost recunoscătoare pentru că, în timpul galei, Milan și Sasha au fost în primul rând pentru a o aplauda pe mama sa și pentru a-i sărbători realizările.

"Este incredibil (...) Vreau să împart acest GRAMMY cu colegii mei, cu aceste mari talente alături de care am avut plăcerea să lucrez și să învăț atât de multe lucruri", a spus ea în începutul discursului. "Vă mulțumesc pentru astfel de momente minunate. De asemenea, aș vrea să împart acest premiu cu publicul meu latin de aici din Spania, din Columbia, din Statele Unite, din America Latină, publicul meu latin care m-a dus pe cele mai înalte culmi ale acelor locuri la care am visat încă de când eram copil și cărora le datorez totul.

De asemenea, vreau să împart această bucurie cu publicul meu spaniol, care a fost alături de mine la bine și la rău, în momentele dificile și grele pe care le-am avut aici, în această țară pe care am iubit-o atât de mult, dar care nu au încetat nici măcar o zi să-mi ofere dragoste și sprijin, așa că nu voi uita niciodată Spania, asta este pentru voi. Vă mulțumesc", a conchis ea.

Promisiunea făcută de Shakira copiilor ei

Când a urcat pentru a primi cel de-al doilea premiu, a făcut-o din nou însoțită de Bizarrap, dar de data aceasta le-a făcut o promisiune copiilor ei.

"Vreau să dedic acest premiu copiilor mei, Milan și Sasha, pentru că le-am promis că voi fi fericită. Le-am promis că vor avea o mamă care va râde cu toată gura, pentru că merită asta. Așa că, de acum încolo, mă gândesc la ce va urma, la cântecele pe care le voi scrie și la turneul pe care îl voi face, la publicul alături de care voi împărți totul. Pentru că, așa cum spune un prieten de-al meu, nu există nimic în trecut, doar viitorul se ține minte".

Spectacolele susținute de Shakira

Shakira și-a demonstrat talentul de două ori pe scena Latin GRAMMY 2023.

Mai întâi a captivat cu piesa "Acróstico", unde Milan și Sasha au însoțit-o printr-un videoclip în care cei mici au cântat câteva versuri.

Ulterior, ea a revenit pe scenă pentru a interpreta hitul 'Sessions, Vol. 53' cu Bizarrap, o piesă care i-a făcut pe toți să cânte și să danseze.

În articolul

Shakira a făcut o promisiune duioasă față de copiii ei, pe covorul roșu. Diva din Columbia a strălucit din nou pe scena Latin Grammy 2023

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x