Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională. Cum a arătat pentru ea incursiunea în lumea actoriei

Publicat pe 31.03.2023 la 14:51 Actualizat pe 31.03.2023 la 15:25

Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională. Cum a arătat pentru ea incursiunea în lumea actoriei.

Shakira poartă o rochie neagră și părul desprins

Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională

Getty Images

În prezent, Shakira se bucură de un succes răsunător cu melodiile pe care le scos pe piață contra fostului său soț, Gerard Pique. Cu toate acestea, puțini știu că la începutul carierei sale a jucat într-o telenoveleă.

Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională

Este una dintre cele mai iubite cântărețe și dansatoare la nivel mondial. A câștigat 14 recorduri Guinness doar recent, atunci când și-a lansat melodiile contra fostului partener și soț, Gerard Pique. Ceea ce pușin se știe despre ea este că și-a încercat norocul ca și actriță. În 2010 a cântat alături de Selena Gomez în Vrăjitorii din Waverly Place și cu mulți ani înainte a ținut să joace într-o telenovelă. Este vorba despre perioada 1994, atunci când artista columbiană avea doar 17 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că avea lansate pe piață două albume muzicale, dar care nu au avut atât de mult succes. Shakira a decis astfel să-și schimbe traiectoria profesională și a jucat pentru prima oară pe micile ecrane.

“Cel de-al doilea disc al meu nu a avut așa de mult succes pentru că era plin de erori. De aceea m-am distanțat un pic și m-am dedicat actoriei ca protagonistă în El oasis. A fost ca și cum am plecat în excursie pe un alt drum artistic în căutare de renovare spirituală.”, a mărturisit Shakira. Publicația El espanol a menționat într-o notă din ianuarie 2023 că artista a interpretat personajul Luisa Maria Rico.

Telenovela a fost produsă de Cenpro TV și vorbea despre iubirea interzisă a unei tinere alături de dușmanul tatălui său. De-a lungul timpului, s-au pierdut mari părți din detaliile care au avut legătură cu telenovela. De exemplu, nu se știe câte episoade a avut sau cât timp a fost văzută pe micile ecrane. Există puține “urme” ale telenovelei pe internet, dar în cele câteva dintre ele se poate vedea că Shakira avea părul brunet și lung.

De ce nu mai există imagini cu Shakira de pe vremea când a jucat într-o telenovelă

Există două posibilități pentru care nu există nicio informație despre telenovela El oasis: producătoarea a închis orice urmă a sa în anul 2000 sau Shakira a cumpărat drepturile pentru a șterge acea parte din traiectoria sa. În interviuri recente nu a ținut să vorbească despre acest subiect și nici nu a fost întrebată de către jurnaliști.

Producția El oasis nu este singurul proiect în care vedeta a jucat pe micile ecrane. În 2010, alături de Selena Gomez a jucat propriul rol în Vrăjitorii din Waverly Place. În 2009 a jucat în Betty cea urâtă, fără însă a avea un personaj fictiv. Poate că cel mai important personaj al său este Gazelle, din pelicula animată Zootopia. Gazela a fost creată după imaginea sa și chiar ea a fost cea care i-a dublat vocea.

Shakira a avut mai multe shimbări de look de-a lungul timpului. De la părul negru, la cel roșu și cel blond, a reușit să câștige inimile fanilor de fiecare dată. În primii ani de cariera fanii o cunoscut cu păr șung și codițe.

În articolul

Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională. Cum a arătat pentru ea incursiunea în lumea actoriei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x