Shakira are o nouă poveste de dragoste? Apar noi informații despre viața ei amoroasă

Publicat pe 29.12.2023 la 18:48 Actualizat pe 29.12.2023 la 19:36

Jurnalista Lorena Vázquez a vorbit despre îmbunătățirea relației dintre Shakira și Piqué și a oferit detalii despre viața amoroasă a cântăreței columbiene, despre care s-a zvonit că ar avea o legătură cu un producător argentinian.

Shakira

Profimediaimages.ro

Despărțirea presupusă a Shakirei este subiectul principal acum, fiind asociată în ultimele săptămâni cu compozitorul și producătorul muzical argentinian Rafael Arcaute, sugerându-se că cei doi se întâlnesc. Cu toate acestea, o sursă apropiată de cântăreața columbiană a negat existența unei posibile relații.

Jurnalista spaniolă Lorena Vazquez, cunoscută pentru prezentarea podcastului 'Mamarazzis', care a acoperit știrile despre cântăreață de la despărțirea de Gerard Pique, a declarat că informațiile primite de la sursele ei indică faptul că 'Shak' este încă singură și se concentrează pe familia ei, potrivit Univision.com.

Shakira are o nouă poveste de dragoste? Apar noi informații despre viața ei amoroasă

"(Rafael Arcaute) este o persoană pe care ea o cunoaște de mult timp, este un producător muzical cu care are o relație profesională de mult timp", a explicat prezentatoarea emisiunii 'Y Ahora Sonsoles'.

"Mi s-a spus că nu este deloc prioritatea ei în acest moment, că se bucură de faptul că este o femeie singură și că pentru ea singura prioritate absolută sunt părinții și copiii ei", a adăugat ea.

Lorena Vázquez a precizat chiar că Shakira "nu dorește deloc să aibă o relație sentimentală", motiv pentru care nu ar trebui să fie crezută de fiecare dată când este legată de un bărbat, așa cum s-a întâmplat cu Tom Cruise, Lewis Hamilton sau Jimmy Butler.

"Nu pot să vă spun dacă este fericită cu acest tip (Rafael), dacă își petrece timpul cu el în vreun fel care să îi mulțumească pe amândoi, mi s-a spus că nu este partenera lui", a reiterat prezentatoarea în emisiunea spaniolă.

Se spune că relația dintre Shakira și Piqué s-ar fi îmbunătăți

Lorena Vázquez a mai spus că sursele sale au confirmat că relația dintre Shakira și Gerard Piqué s-a îmbunătățit, după luni de procese legate de aranjamentele privind custodia copiilor lor.

"M-au asigurat că în acest moment relația dintre Shakira și Piqué trece printr-un moment bun (...) Mi-au spus că deciziile care au legătură cu copiii nu mai trec prin avocații lor, că se ocupă de asta prin telefon".

El a precizat chiar că a luat legătura cu avocații, iar aceștia i-au confirmat că celebrii părinți au fost cei care au reușit să ajungă la un acord cu privire la vacanța de Crăciun, fără ajutorul echipelor lor juridice respective.

"Pe mine m-au asigurat avocații că ei sunt cei care au decis cum să împartă vacanța școlară, iar de acest Crăciun ei au fost cei care au vorbit la telefon, au lăsat deoparte avocații și în acest moment știm că copiii vor fi cu Gerard Piqué pentru a sărbători Revelionul și Epifania în Spania, iar apoi se vor întoarce la Miami pentru a-și continua cursurile", a declarat jurnalistul din 'Y Ahora Sonsoles'.

În articolul

Shakira are o nouă poveste de dragoste? Apar noi informații despre viața ei amoroasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x