Shakira îl “roagă” pe Tom Cruise să nu mai cocheteze cu ea. Cei doi s-au întâlnit la campionatul de Formula 1 de la Miami

Publicat pe 25.05.2023 la 14:56 Actualizat pe 25.05.2023 la 15:27

Shakira nu își dorește să-i frângă inima lui Tom Cruise, dar artista nu mai scapă de cerințele faimosului actor. Acesta cochetează după ce s-a întâlnit cu columbiana la Miami.

Shakira poartă un body verde, părul desprins și ochelari negri de soare și Tom Cruise poartă un tricou alb și ochelari negri de soare

Shakira îl “roagă” pe Tom Cruise să nu mai cocheteze cu ea

Getty Images

Se pare că întâlnirea cu Tom Cruise i-a lăsat faimoasei Shakira un gust amar. Actorul în vârstă de 60 de ani s-a întâlnit cu vedeta în cadrul campionatului de Formula 1 de la Miami. La scurtă vreme s-a zvonit că cei doi ar avea o relație de iubire.

Shakira îl “roagă” pe Tom Cruise să nu mai cocheteze cu ea

Se pare că celebrul actor este interesat de faimoasa vedetă. Ba mai mult, i-a trimis flori acesteia și insistă să o revadă. Cu toate acestea, Shakira nu este interesată de o astfel de legătură amoroasă. Ba mai mult, l-ar fi implorat pe Tom Cruise să nu o mai deranjeze. Potrivit univision.com, cei doi se cunosc destul de vag de câțiva ani, dar nu au petrecut niciodată timp într-un mediu relaxat până la Grand Prix-ul de la Miami. Sursele apropiate celor doi spun că actorul a fost emoționat când a văzut-o pe artista în vârstă de 46 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A plecat convins că între ei există o conexiune reală care necesită mai multă grijă.”, au spus surse apropiate. Se pare că actorul ar fi vorbit despre acest lucru cu prietenii săi, însă Shakira nu simte același lucru, așa cum au spus cei de la The Mirror, arată univision.com. Fosta soție a lui Pique ar fi fost doar prietenoasă cu actorul celebru. De cealaltă parte, Tom Cruise ar fi descris-o pe interpreta piese “Hip’s don’t lie” ca fiind femeia visurilor sale.

“Ea nu-și dorește să-l facă de rușine sau să-l supere, dar nu există atracție sau iubire din partea ei, doar a fost prietenoasă. S-a simțit destinsă, dar nu interesată.”, a mai spus aceeași sursă. Tom Cruise nu se dă însă bătut, asta pentru că amândoi sunt singuri în prezent.

Shakira și-a anunțat separarea de Piqué în iunie 2022, după 12 ani de căsnicie și doi copii împreună: Milan ( 10 ) și Sasha ( 8 ). Tom Cruise are la activ 3 divorțuri: A fost căsătorit cu Mimi Rogers între 1987 și 1990, cu Nicole Kidman între 1990 și 2001 și Katie Holmes între 2006 și 2012.

Tom Cruise are o asistentă care seamănă leit cu Katie Holmes

Dacă ne uităm la fotografiile în care Tom Cruise apare alături de asistenta sa, am putea crede că formează din nou un cuplu cu Katie Holmes, atât de mult seamănă cele două. Pe platourile de filmare ale peliculei “Mena”, actorul a fost surprins alături de asistenta sa Emily. Aceasta este identică cu Katie Holmes. Nu doar că seamănă cu ea la fizic, dar și la felul în care se îmbracă. Totul pare că indică faptul că au aceleași gusturi.

Emily pare întotdeauna foarte atentă cu actorul. Mulți se întreabă dacă există o legătură amoroasă între cei doi. Poate că ăsta este semnalul care anunță că celebrul actor încă nu a uitat-o pe fosta sa soție. Acum șase ani cei doi au pus punct căsniciei sale. Intenția lor i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate, asta pentru că între cei doi nu păreau să fie probleme.

În articolul

Shakira îl “roagă” pe Tom Cruise să nu mai cocheteze cu ea. Cei doi s-au întâlnit la campionatul de Formula 1 de la Miami

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x