Shakira le-ar fi făcut o propunere "neobișnuită" părinților prietenilor lui Milan și Sasha. Ar fi fost dispusă să dea bani grei

Publicat pe 26.09.2023 la 21:40 Actualizat pe 26.09.2023 la 21:45

Cântăreața ar fi fost îngrijorată pentru copiii ei înainte de a pleca din Barcelona. Din acest motiv, se zvonește că ea le-ar fi făcut o ofertă părinților copiilor cu care Sasha și Milan aveau o prietenie.

În aprilie anul trecut, celebra cântăreață Shakira și cei doi fii ai săi, Milan și Sasha, au făcut pasul important de a se muta la Miami, marcând o nouă etapă în viața lor după o despărțire controversată de Gerard Piqué. Recent, artista a împărtășit detalii despre cum cei mici s-au adaptat la viața în "Orașul Soarelui" și la schimbarea lor de mediu.

Într-un interviu acordat revistei Billboard și publicat pe 21 septembrie, Shakira a subliniat că Milan și Sasha, în vârstă de 10 și 8 ani, s-au integrat bine în noul lor mediu din Miami. Ea a menționat că aceștia se descurcă excelent la școală și că se bucură de experiența lor acolo.

Ceea ce a fost deosebit de benefic pentru cei doi copii a fost simțul normalității pe care l-au găsit în Miami. Shakira a explicat că, în timpul vieții lor în capitala catalană, Barcelona, Milan și Sasha au fost "împovărați" de eticheta de "copii de celebritate" și de atenția mass-media asupra lor. Această presiune constantă i-a afectat, iar mutarea la Miami a adus o schimbare binevenită.

"E ceva foarte pozitiv pentru ei aici și anume că au un sentiment de normalitate", a declarat Shakira. În Miami, cei doi copii au putut să se bucure de o școală unde se pot simți în siguranță și pot fi ei înșiși.

Cu toate că Shakira consideră că adaptarea copiilor a fost în general ușoară, a existat un moment în care s-a temut că această tranziție va fi mai dificilă pentru ei. Această îngrijorare a venit din dragostea și grijile de mamă ale artistei pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Potrivit relatărilor, înainte de a părăsi Spania, Shakira ar fi avut o perioadă de incertitudine și de îndoială cu privire la impactul mutării asupra copiilor ei, care s-au născut și au crescut în Barcelona. S-a temut că experiența traumatizantă a despărțirii părinților lor ar putea fi amplificată de schimbarea de mediu și de viață într-o țară nouă.

Din acest motiv, Shakira ar fi luat o decizie "neobișnuită" pentru a facilita procesul de adaptare al lui Milan și Sasha la Miami. Conform unor surse citate de jurnaliștii de la Vanitatis, ea ar fi contactat părinții prietenilor copiilor săi și le-ar fi făcut o propunere care i-a surprins. A oferit prietenilor tinerilor copii Piqué Mebarak posibilitatea de a merge la școală cu ea în anul școlar 2023-2024 și i-a asigurat că va avea grijă de ei, îi va educa, îi va întreține și îi va distra.

Această ofertă generoasă includea toate cheltuielile plătite și toate facilitățile necesare pentru a facilita integrarea copiilor în noul lor mediu. Shakira era determinată să ofere tot sprijinul posibil pentru ca Milan și Sasha să se simtă în siguranță și să se integreze cu succes în viața lor din Miami.

În articolul

Shakira le-ar fi făcut o propunere "neobișnuită" părinților prietenilor lui Milan și Sasha. Ar fi fost dispusă să dea bani grei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x