Shakira și copiii ei pleacă din Barcelona. De ce a luat această decizie vedeta și ce destinație a ales

Publicat pe 10.03.2023 la 20:36 Actualizat pe 11.03.2023 la 12:16

Shakira, Milan și Sasha s-au îmbarcat într-un avion spre Statele Unite. Potrivit rapoartelor, ea a vrut să părăsească Barcelona, unde locuiește fostul ei soț, încă de la mijlocul anului trecut.

Shakira și copiii ei pe plajă în Cabo San

Profimedia Images

Shakira și fiii ei Milan și Sasha, din relația cu Gerard Piqué, au părăsit Barcelona în dimineața zilei de 9 martie.

Însoțită și de inseparabilul ei frate Tonino, cântăreața va ajunge în aceeași zi într-unul dintre cele mai importante orașe din Statele Unite.

Shakira, Milan și Sasha părăsesc Barcelona

În jurul orei locale 10:00, Milan, Sasha, Tonino, Shakira și mai mulți membri ai echipei sale au ajuns pe aeroportul din Barcelona, potrivit Europa Press.

Deocamdată, aceștia nu s-au îmbarcat în avion pentru a merge la Miami, unde s-a aflat că intenționează să locuiască acum că nu mai este partenera fostului fotbalist, ci la New York, notează univision.com.

Cântăreața columbiană a mers în 'The Big Apple' pentru că vinerea aceasta va fi invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, unde va cânta pentru prima dată live hitul 'BZRP Music Session #53' cu Bizarrap.

"Ea profită de această călătorie de lucru pentru a lua o mică pauză în New York City alături de cei dragi", a scris jurnalistul pe contul său de Twitter.

Citește și: „În afara ligii tale”: Cântecul Shakirei, plin de mesaje cu subînțeles pentru Gerard Pique. Ce transmite vedeta jucătorului de fotbal care a înșelat-o

Este Shakira pe punctul de a se muta la Miami?

Vizita Shakirei în "Orașul care nu doarme niciodată" vine pe fondul speculațiilor potrivit cărora ea și familia ei se vor muta în sfârșit la Miami la 1 aprilie.

Încă din luna iunie a anului trecut, au început zvonurile potrivit cărora cântăreața columbiană își dorește de mult să părăsească pământul spaniol.

Acum, distanțarea de fostul ei iubit nu este singurul motiv pentru care se mută. Silvia Taulés, de la Vanitatis, a dezvăluit că artista îl caută pe tatăl ei, William Mebarak, pentru a fi operat în orașul din Florida.

"Aceasta pare a fi singura soluție pentru a îmbunătăți starea de sănătate a lui Mebarak, lucru pe care Shakira îl caută cu disperare", explică ea.

Citește și: Pique, reacție de zile mari după ce Shakira “a inflamat internetul” printr-un cântec considerat “o reglare de conturi” între cei doi. Ce a făcut fotbalistul

În articolul

Shakira și copiii ei pleacă din Barcelona. De ce a luat această decizie vedeta și ce destinație a ales

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x