Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai iubite cupluri. Care sunt motivele pentru care îndrăgostiții s-au certat la începutul relației

Publicat pe 01.03.2022 la 17:04 Actualizat pe 01.03.2022 la 17:27

Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai iubite cupluri, însă la începutul relației îndrăgostiții se certau deseori. Care este motivul.

Shakira poartă o geacă de piele neagră, stă lângă Gerard Pique care zâmbește

Shakira și Gerard Pique în cadrul unui meci de tenis. 24 nov. 2019

Getty Images

Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai iubite cupluri, însă la începutul relației cei doi au avut multiple divergențe. Artista a făcut mai multe declarații legate de “certurile” pe care le-a avut de-a lungul timpului cu partenerului de viață.

De asemenea, Shakira a vorbit despre etapele prin care a trecut la începutul carierei de cântăreață și cine a susținut-o în demersul ei artistic.

Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai iubite cupluri

Shakira și Gerard Piqué formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au reușit întotdeauna să își mențină o relație fructuoasă în ciuda mediului de viață în care trăiesc. Cu toate acestea, la începutul relației, cei doi au avut mai multe divergențe peste care au trecut rapid, în timp. Artista a făcut mai multe declarații legate de acest subiect.

Shakira și Gerard Piqué s-au cunoscut în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 și de atunci au rămas de nedespărțit. Cei doi au împreună doi copii, Milan și Sasha și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate acestea, la începutul relației, Shakira a dezvăluit că au existat mai multe motive pentru care celebrul fotbalist „o certa” deseori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Univision.com, într-un interviu oferit în cadrul podcast-ului “Welcome to Planet Weirdo”, Shakira a dezvăluit că la început relației cu Gerard Piqué întârzia întotdeauna la întâlnirile romantice pe care cei doi le aveau programate.

“Săracul meu soț, iubit, tată al copiilor mei, cum vreți să-l numiți, trebuia să mă aștepte multă vreme.”, a dezvăluit Shakira.

“Timpul columbian nu este același cu timpul catalan. El este foarte strict, foarte punctual. Eu am devenit mult mai punctuală de când sunt cu el, dar la începutul relației ne certam mereu pentru că eu ajungeam întotdeauna târziu.”, a continuat vedeta. Aceasta a vorbit și despre cariera sa muzicală, care uneori a fost afectată din cauza problemei sale pe care a avut întotdeuana cu estimarea timpului.

Shakira, despre începuturile carierei musicale

În aceeași discuție, Shakira a vorbit și despre începuturile carierei sale musicale care nu a fost atât de ușor pe cât arc rede fanii. Vedeta a mărturisit că au existat oameni dragi care i-au tăiat visul încă de la început.

Shakira a dezvăluit că profesorul său de muzică nu i-a recomandat o carieră muzicală asta pentru că avea vocea “prea groasă” și vibrato-ul ei era întotdeauna “mult prea pronunțat”. Aceste mărturisiri au dus la certuri între prieteni care râdeau întotdeauna de vocea vedetei.

Cât despre membri familiei, Shakira a menționat că tatăl său a fost întotdeauna un sprijin real în cariera sa muzicală. Shakira s-a născut pe 2 februarie 1977 în Columbia și este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume. A lansat melodii de succes precum “Waka Waka”, “Hips Don’t Lie” și altele. Căsătorită din anul 2011 cu celebrul jucător de fotbal Gerard Pique, Shakira este mămică a doi băieței pe nume Sasha Pique Mebarak și Milan Pique Mebarak.

Micuții apar întotdeauna pe rețelele de socializare, acolo unde Shakira împărtășește momente inedite în sânul familiei.

În articolul

Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai iubite cupluri. Care sunt motivele pentru care îndrăgostiții s-au certat la începutul relației

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x