Shakira și Milan lucrează împreună. Cum reușește tânărul să-și ajute celebra mamă

Publicat pe 23.12.2021 la 14:37 Actualizat pe 23.12.2021 la 15:19

Shakira se numără printre cele mai iubite artiste din lume, iar copiii ei îi urmează cu timiditate pașii. Milan, fiul cel mare al vedetei a demonstrat că este un cântăreț desăvârșit, iar acum își ajută mama în studio. Cum reușește tânărul.

Shakira poartă șapcă și are părul desprins, iar Milan este îmbrăcat în fotbalist

Shakira și Milan în cadrul meciului dintre FC Barcelona și SD Eibar. 18 octombrie 2014

Getty Images

Shakira este una dintre cele mai recunoscute cântărețe la nivel mondial, iar copiii ei nu vor să fie mai prejos. După ce vedeta i-a încântat pe fani cu un recital al fiului cel mare, acum a venit momentul ca toată lumea să vadă cât de dornic este Milan să învețe secretele meseriei.

Într-o vizită la studio, Shakira le-a arătat tuturor cum Milan este cel care o ajută atunci când are nevoie și reușește să aibă o atitudine matură, de om serios.

Dragostea artistei pentru muzică a reușit să fie transmisă mai departe, iar acum talentului ei poate fi dus în continuare către alte generații.

Shakira și Milan lucrează împreună în studio

După ultimele postări făcute de Shakira în mediul online, fanii au căzut de acord că talentul muzical pe care l-a moștenit, a fost transmis cu siguranță mai departe către fiul său cel mare, Milan. Tânărul a demonstrat că are o ureche muzicală de excepție.

Acum, artista l-a prezentat internauților pe fiul ei chiar în studio, acolo unde merge de fiecare dată când are de scos o piesă. Milan va împlini 9 ani anul viitor, însă vârsta nu este deloc un impediment atunci când vine vorba despre talent și iubire pentru artă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Shakira nu a fost doar însotiță de Milan, ci și ajutată, asta dacă ne luăm după fotografia în care tânărul apare chiar lângă Dave Clauss, inginerul de sunet al artistei. Postarea în care aceasta îl prezintă pe Milan, îl înfățișează pe băiat în rolul de producător.

Shakira a scris în dreptul fotografiei: “am un nou producător. Este foarte strict.” Milan apare cu degetele pe mama de sunet a cântăreței. Aceasta a postat fotografia pe contul personal de Instagram, iar câteva ore mai târziu l-a arătat din nou pe Milan, cu o cană de ceai în mână, în aceeași locație, semn că băiatul este încântat de munca depusă.

Cum reușește Milan să o ajute pe celebra lui mamă

“El îmi aprobă muzica și servește și ceaiul”, a scris Shakira pe InstaStory în dreptul unei fotografii cu Milan în prim-plan. Aceasta nu este prima oară când tânărul are o apropiere față de muzică. Într-o altă filmare, Shakira le-a arătat tuturor cum fiul ei poate cânta la pian. Internauții au căzut de acord că talentul vedetei a fost transmis mai departe.

La momentul actual, Shakira nu a dezvăluit planurile de viitor ale fiului său în ceea ce privește muzica. Cu toate acestea, prin ultimele postări din mediul online, artista a subliniat că Milan este atras de scenă și de această nobilă artă.

În afara dragostei pentru muzică, Milan este atras de surf, sport pe care îl practică alături de părinții săi. Împreună cu cei doi copii și soțul ei, Shakira apare deseori în apă, făcând surf și având grijă ca totul să decurgă așa cum trebuie.

Milan este primul copil al cuplului și s-a născut pe 22 ianuarie 2013 în Barcelona, acolo unde cei patru locuiesc împreună. Sasha este mezinul familiei și s-a născut pe 29 ianuarie 2015. Shakira și Pique se află pe lista Forbes a celor mai puternice cupluri din lume.

În articolul

Shakira și Milan lucrează împreună. Cum reușește tânărul să-și ajute celebra mamă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x