Shakira și pilotul Lewis Hamilton au luat cina pe un iaht în Miami. Vedeta a purtat o rochie mov, scurtă

Publicat pe 11.05.2023 la 20:16 Actualizat pe 11.05.2023 la 20:41

Shakira a fost surprinsă de către jurnaliști alături de Lewis Hamilton. Cei doi au luat cina pe un iaht, în Miami. La doar un an de la separarea de Gerard Piqué, artista zâmbește din nou.

Shakira poartă o rochie neagră și părul desprins

Shakira și pilotul Lewis Hamilton au luat cina pe un iaht în Miami.

Getty Images

Shakira a fost surprinsă din nou alături de pilotul Lewis Hamilton. Cei doi au luat cina pe un iaht, în Miami. Cântăreața a purtat o rochie mov și s-a arătat tot timpul fericită. S-a împlinit un an de la separarea de Gerard Pique, cu care a avut o relație de 12 ani.

Shakira și pilotul Lewis Hamilton au luat cina pe un iaht în Miami

La începutul lunii aprilie, artista din Columbia și-a schimbat reședința. Din Barcelona a decis să se mute alături de cei doi copii la Miami. Milan și Sasha locuiesc în prezent alături de celebra lor mamă. Recent, Shakira a fost fotografiată alături de pilotul Lewis Hamilton luând cina pe un iaht. Cântăreața s-a arătat tot timpul fericită, înconjurată de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei locale, a fost pilotul cel care a invitat-o pe cântăreață să petreacă clipe de poveste împreună. Shakira a purtat o rochie scurtă de culoare mov și a ținut în mână tot timpul telefonul mobil. Potrivit Daily Mail, iahtul pe care au petrecut cei doi este un model MasterCraft x24, cu un preț estimativ de 233 de milioane de dolari. Odată ce a urcat la bordul ambarcațiunii de lux, aceștia au ținut să pășească în larg și să se bucure de o cină liniștită între prieteni.

Nu este pentru prima oară când artista este surprinsă alături de celebrul pilot. Au mai fost fotografiați în cadrul restaurantului Cipriani din Miami. Imaginile de atunci au fost surprinse de către ceilalți clienți și au fost prezentate în publicația Despierta America, arată univision.com. Lewis Hamilton este recunoscut pentru discreția cu care și-a tratat viața personală de-a lungul timpului. Se cunosc foarte puține detalii despre legăturile sale amoroase.

În luna februarie se vehicula că formează un cuplu cu modelul de origine braziliană Juliana Nalú.

Cu toate acestea, este a doua oară în mai puțin de o săptămână când Shakira este văzută alături de pilotulde Formula 1.

Shakira și Gerard Pique continuă drama după despărțire

A fost o săptămână extrem de plină pentru Shakira din punct de vedere al întâlnirilor de senzație. Nu doar că a fost fotografiată de două ori lângă Lewis Hamilton, dar a avut ocazia de a sta la discuții și cu Tom Cruise în cadrul evenimentului Grand Prix din Miami. Zvonurile spun că actorul i-ar fi trimis flori artistei la scurtă vreme de la întâlnirea de pe pistă.

La 7 luni de la anunțul despărțirii, a fost Gerard Pique cel care a publicat o imagine cu Clara Chia Marti. Acesta lucru s-a întâmplat în aceeași perioadă în care gurile rele spunea că fotbalistul ar fi înșelat-o pe diva din Columbia. Tânăra de 23 de ani cu care Pique a început o relație lucra în Kosmos, firma a cărui proprietar este chiar fostul partener al Shakirei. Cea din urmă a vorbit despre despărțire în noile sale piese. Au ajuns într-un timp foarte scurt pe primele locuri în topuri, fiind printre cele mai ascultate melodii. Fotografiile fotbalistului sunt ca o răzbunare pentru hiturile Shakirei, arată fanii din mediul online.

În articolul

Shakira și pilotul Lewis Hamilton au luat cina pe un iaht în Miami. Vedeta a purtat o rochie mov, scurtă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x