Shakira și Piqué sărbătoresc 10 ani de relație. Cum a început povestea de iubire a celor doi

Publicat pe 01.12.2021 la 11:34 Actualizat pe 01.12.2021 la 13:26

Shakira și Gerard Piqué formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi băieți și se iubesc exact ca la început. Acum 10 ani au dezvăluit că sunt împreună și de atunci nimic nu i-a mai despărțit.

Shakira este îmbrăcată în alb și îl ține de braț pe iubitul ei, Pique. Bărbatul poartă blugi și o cămașă

Shakira și Pique în Barcelona în anul 2011

Profimedia Images

De-a lungul a cei 10 ani de relație, Shakira și Pique au trăit momente importante. De la nașterea copiilor, până la creșterea în carieră, cei doi au împărțit întotdeauna atât momente excelente, cât și clipe mai puțin plăcute.

Shakira este un susținător avid al soțului ei, dar și Pique o sprijină întotdeauna pe jumătatea lui, atunci când vine vorba de carieră.

Formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz și continuă să se iubească exact ca în prima zi.

Shakira și Pique sărbătoresc 10 ani de relație

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010 în cadrul Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. Cântăreața a declarat într-un interviu că Pique i-a spus despre câștigarea trofeului și despre faptul că își dorește să o vadă pe teren pentru a-i cere să iasă cu ea.

În 2011, cei doi și-au făcut publică relația, iar un an mai târziu anunțau că vor deveni părinți. Milan s-a născut în 2013, iar în 2015 au devenit părinți pentru a doua oară, atunci când s-a născut Sasha.

Shakira este de fiecare dată alături de soțul ei, însă cel mai frumos moment a fost în 2015, atunci când vedeta a coborât pe teren pentru a-l felicita pe Pique. FC Barcelona a câștigat la acea vreme Copa del Rey. Nici jucătorul de fotbal nu a fost mai prejos, el fiind cel mai mare susținător al iubitei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pique a fost întotdeauna alături de Shakira și i-a sugerat în repetate rânduri să-și continue cariera în ciuda faptului că a devenit mămică.

Înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului, Shakira se gândea serios să se retragă din lumea artistică, însă Pique a impulsionat-o și i-a dat încredere în forțele proprii.

“O să te retragi când n-o să mai ai nimic de spus. Acum ieși pe scenă și fă ceea ce faci tu cel mai bine.”, i-a spus Pique soției sale.

Shakira și Pique formează unul dintre cele mai iubite cupluri

În 2017, Shakira a scos piesa “Me enamore” și i-a dedicat-o cu toată inima lui Pique. Acesta joacă în videoclipul artistei.

Piesa spune povestea lor de dragoste, primul moment în care s-au cunoscut, dar și clipele cele mai dragi pe care le-au petrecut împreună. “Viața a început să mi se schimbe din prima noapte în care te-am cunoscut.”, spune primul vers al melodiei.

În ciuda faptului că au în continuare viețile ocupate, atât din punct de vedere profesional, cât și din rolul de părinți, Shakira și Pique își găsesc timp pentru vacanțe și întotdeauna reușesc să își încarce bateriile alături de cei doi copii ai lor.

Nu doar că formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lume, dar Shakira și Pique reușesc întotdeauna să rămână la fel de spontani ca atunci când s-au cunoscut. De fiecare dată când găsesc un prilej, cei doi se fotografiază și postează momentele pe conturile de socializare.

Cea mai recentă poză îi înfățișează pe cei doi în costume de Halloween, costume “sângeroase” cu care au demonstrat că pot fi distractivi pentru copiii lor.

În articolul

Shakira și Piqué sărbătoresc 10 ani de relație. Cum a început povestea de iubire a celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x