Shakira și Piqué, din nou împreună după anunțul despărțirii. Care este motivul pentru care cei doi s-au revăzut

Publicat pe 07.06.2022 la 14:49 Actualizat pe 07.06.2022 la 15:20

După anunțul despărțirii, Shakira și Piqué au fost văzuți din nou împreună în cadrul unui eveniment important. Despre ce este vorba și care este motivul pentru care cei doi s-au revăzut.

Shakira și Piqué pe stadion

Shakira și Piqué

Profimedia Images

Deși au anunțat public despărțirea oficială, Shakira și Gerad Piqué au fost văzuți din nou împreună. Conform unei publicații spaniole, cei doi au participat în cadrul unui eveniment important ce nu necesita amânarea. După mai bine de 12 ani de relație, cântăreața și fotbalistul au încetat orice relație amoroasă.

Cei doi au împreună doi copii: Milan, în vârstă de 9 ani și Sasha în vârstă de 7 ani, însă niciun motiv nu a putut fi destul de puternic pentru a îi ține pe cei doi împreună în continuare.

Shakira și Piqué, din nou împreună după anunțul despărțirii

Shakira și Piqué și-au însoțit fiul cel mare, Milan, în cadrul unui turneu de baseball ce a avut loc în Republica Cehă, Hluboká. Cei doi au ținut să-și onoreze planurile ca și părinți, însă nu au afișat nicio intenție de a reveni pe micile ecrane ca și cuplu.

“Relația lor de prietenie nu se va strica, va continua pentru binele copiilor lor.”, au scris ziarele spaniole, după cum arată Univision.com. Ulterior, Shakira se va întoarce în Barcelona, însă Piqué va lua o cu totul altă rută. Se pare că cei doi au fost de fapt despărțiți de mai bine de trei luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Shakira nu pierde nicio partidă a fiului său, doar dacă job-ul său nu îi permite.”, arată jurnaliștii Laura Fa și Lorena Vázquez. Cântăreața a luat decizia de a rupe orice legătură cu tatăl copiilor săi odată ce a aflat de infidelitatea acestuia.

“Așa este, s-a întâmplat. Dar pentru asta există distanța. Infidelitatea s-a întâmplat.”, au transmis aceiași jurnaliști. Se pare că femeia cu care Piqué a avut o aventură a fost o simplă cameristă din Barcelona.

“Nu știm ce fel de relație aveau, însă se întâlneau frecvent, iar acest lucru a deranjat-o enorm pe cântăreață.”, arată Univision.

Shakira, inspirație din viața sa pentru melodiile scoase pe piață

După mai bine de 20 de ani de carieră, Shakira s-a inspirat din relațiile sale amoroase pentru a-și compune melodiile celebre. Este una dintre cele mai îndrăgite interprete și talentul său nu poate fi pus în discuție. Cu toate acestea, cele mai multe piese create au ajutat-o să treacă peste momentele mai puțin plăcute din viața sa.

Fiecare bărbat care a pătruns în viața sa a ajutat-o să se inspire pentru a crea capodopere ce și acum sunt ascultate de milioane de fani din întreaga lume. Născută Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este o cântăreață de origine columbiană, supranumită “Regina muzicii latino”. Și-a început cariera la vârsta de 13 ani și de atunci fiecare apariție televizată sau în mediul online a reușit să surprindă de fiecare dată.

Relația sa cu celebrul jucător de fotbal a fost întotdeauna în atenția jurnaliștilor, dar și a fanilor, asta pentru că cei doi păreau un etalon al iubirii perfect. Cu toate acestea, după mai bine de 12 ani de relație, îndrăgostiții au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții. Me enamoré’ este una dintre piesele vedetei în care aceasta povestește cum s-a îndrăgostit de tatăl fiilor său.

În articolul

Shakira și Piqué, din nou împreună după anunțul despărțirii. Care este motivul pentru care cei doi s-au revăzut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x