Shakira și-a indus fanii în eroare după ce s-a filmat pe rețelele sociale. Artista nu este gravidă

Publicat pe 25.10.2021 la 14:11 Actualizat pe 25.10.2021 la 14:44

Shakira este prezentă mai mereu pe rețelele de socializare, acolo unde comunică cu cei care o iubesc. Recent, internauții au crezut că vedeta lor preferata este însărcinată, însă aceasta a lămurit imediat situația

Shakira poartă o bluză albă cu mâneci lungi și are părul blond, desprins

Shakira și Gerard Pique în cadrul unui meci disputat între FC Barcelona și Sevilla

Getty

Având în vedere faptul că este o vedetă internațională și este iubită de milioane de fani din întreaga lume, Shakira nu scapă de ochii celor curioși nicio secundă. După ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare, internauții au crezut că vedeta lor preferată este din nou gravidă.

Indiferent de imaginea postată în social media, Shakira este întotdeauna pe prima pagină a ziarelor, iar recent au apărut câteva zvonuri care au scos-o în prim-plan pe cântăreață.

Astfel, într-un videoclip postat pe contul personal de Instagram, Shakira apare dansând. Imediat, fanii au speculat că aceasta ar fi gravidă, iar de aici până la o întreagă poveste nu a fost decât un pas.

Shakira și-a indus fanii în eroare după ce s-a filmat pe rețelele sociale

Shakira le arată zi de zi fanilor de pretutindeni momente inedite din viața personală, astfel că cei care o critică pe artistă nu sunt puțini. Indiferent ce face, soția lui Piqué reușește să fie în centrul atenției.

“Eu cred că a mai pus câteva kg în plus vara asta, așa cum ni s-a întâmplat tuturor.”, a scris cineva.

Speculațiile continuă să curgă în timp ce Shakira păstrează tăcerea în legătură cu sarcina. Aceasta nu a vorbit niciodată despre posibilitatea de a deveni mămică din nou. În videoclip, artista apare cu o bluză scurtă, cu buricul gol și ochelari de soare cu ramă roz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă are 44 de ani, Shakira continuă să arate impecabil, așa cum au cunoscut și fanii de-a lungul timpului. Aceasta postează pe contul personal de Instagram și câteva exerciții pe care le practică regulat pentru a avea un trup de invidiat.

Cât despre dietă, Shakira are totul bine pus la punct și reușește în permanență să-și păstreze greutatea din tinerețe.

Shakira a gătit alături de copiii ei

Recent, Shakira a gătit clătite alături de copiii ei și s-a filmat direct pe rețelele sociale. Chiar dacă preparatul final nu a ieșit ca scos din cărțile de bucate, iată că până la urmă internauții au căzut de acord că distracția a triumfat.

De cealaltă parte, artista recunoaște că nu se pricepe la gătit, însă îi place întotdeauna să încerce rețete pe care să le creeze alături de cei mici.

De asemenea, internauții s-au bucurat să știe că vedeta lor preferată va rămâne întotdeauna pe scenă și nu va încerca să practice altă meserie. Shakira a avut aceeași părere și i-a asigurat pe toți că va continua să cânte, indiferent ce s-ar întâmpla.

Shakira și Gerard Pique sunt împreună din 2011, atunci când s-au cunoscut în timpul filmărilor videoclipului “Waka Waka”, însă nu s-au gândit niciodată să se căsătorească în ciuda faptului că au doi copii împreună și o familie frumoasă.

Sasha, în vârstă de 6 ani și Milan, în vârstă de 8 ani, petrec foarte mult timp alături de părinții lor chiar dacă activitățile familiei rămân mai mult personale, asta pentru că cei doi îndrăgostiți își doresc să fie departe de ochii presei atunci când au parte de momente importante în intimitatea casei.

În articolul

Shakira și-a indus fanii în eroare după ce s-a filmat pe rețelele sociale. Artista nu este gravidă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x