Sherlyn redefinește frumusețea! Sol din Cameleonii apare tot mai des fără make-up. Adevărul despre chipul îndrăgitei vedete

Publicat pe 19.04.2022 la 17:36 Actualizat pe 19.04.2022 la 18:10

Actrița Sherlyn, cunoscut drept Sol, din producția de succes Cameleonii, postează tot mai des fotografii cu ea în care apare nemachiată, lucru care i-a bucurat enorm pe fani. Iată care este adevărul despre chipul îndrăgitei actrițe.

Sherlyn

Getty

Atunci când nu intră pe mâna stiliștilor, Sherlyn arată extraordinar de fresh, semn că nu doar artificii stilistice o ajută să strălucească, ci frumusețea sa, de la Mama Natura. Ea este una dintre puținele vedete care încearcă să redefinească frumusețea.

Cu toții știm că rețelele de socializare sunt populate de imagini cu femei machiate și aranjate din cap până-n picioare, încât a devenit o normalitate, însă această imagine este departe de realitate. În special vedetele obișnuiesc să apară ca scoase din cutie de fiecare dată, lucru care creează o imagine diferită în ochii publicului și întărește conceptul că frumusețea este despre haine, accesorii și machiaje stridente.

Sherlyn apare tot mai des în mediul online fără pic de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este vedeta

În toată această “mare”, Sherlyn se deosebește de multe dintre femeile din mediul online, ea asumându-și un look natural tot mai des, iar machiajele la care apelează îi scot în evidență trăsăturile, fără a o transforma complet.

Imaginea sa este extrem de apreciată de comunitatea sa de fani și e lesne de înțeles că vedeta vrea să redefinească ceea ce s-a împământenit deja ca fiind o nouă realitate: machiajul.

Când nu intră pe mâna stiliștilor, Sherlyn arată extraordinar de fresh, semn că nu doar retușurile din pensulă îi creează look-ul sclipitor, ci ea este înzestrată și are grijă să-și mențină frumusețea atât la exterior, cât și la interior.

Citește și: Sherlyn, actrița cunoscută ca Sol din Cameleonii, a apelat la o schimbare de look neașteptată. Cum arată acum

Sherlyn a devenit un star încă de la o vârstă fragedă și a avut un parcursul fantastic în carieră.

Sherlyn Montserrat González Díaz a devenit cunoscută încă de mică în lumea muzicii și a actoriei. Artista a cochetat prin lumea artiștilor din adolescență când a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, La început, a fost lansat având un mare succes.

Citește și: Sol din Cameleonii a îmbrăcat o ținută mulată și arată tuturor cât a slăbit după sarcină. Cum arată tocurile amețitoare pe care nu oricine le poate încălța

Mai târziu, Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

În articolul

Sherlyn redefinește frumusețea! Sol din Cameleonii apare tot mai des fără make-up. Adevărul despre chipul îndrăgitei vedete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x