Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă și i-a uimit pe fanii din mediul online. Ce mesaj a transmis actrița

Publicat pe 27.05.2022 la 10:49 Actualizat pe 27.05.2022 la 11:48

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă și i-a uimit pe fanii din mediul online. Actrița din “Moștenirea”, apariție de senzație după anunțul plecării de pe platourile de filmare ale celebrului serial.

Sıla Türkoğlu poartă o maletă roșie cu mâneci lungi și are părul desprins

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu și-a uimit fanii cu cea mai recentă apariție din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie scurtă, cu mult diferită față de cele pe care le poartă în serialul “Moștenirea”. Dacă până acum aceasta și-a obișnuit fanii cu ținute simple, dar de efect, de data aceasta totul s-a schimbat.

Odată cu plecarea sa de pe platourile de filmare ale celebrul serial, totul pare să se fi schimbat. Sıla Türkoğlu a devenit mult mai prezentă pe internet.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă și i-a uimit pe fanii din mediul online

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. După rolul pe care l-a avut în serialul “Moștenirea” a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani în toată lumea. Pe rețelele de socializare a deveni din ce în ce mai prezentă după ce și-a anunțat plecarea. Cea mai recentă fotografie postată a reușit să îi cucerească pe internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă până acum Sıla Türkoğlu obișnuia cu aparițiile sale simple, dar de efect, iată că de data aceasta a reușit să-și creeze o ținută cu totul diferită. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, animal print, protagonista din “Moștenirea” și-a lăsat la vedere picioarele de invidiat. Aceasta a purtat papuci cu toc, eleganți, iar coafura a fost una simplă, la fel ca și machiajul la care nu renunță niciodată. Zâmbetul nu a lipsit de pe chipul său, iar felul în care s-a prezentat i-a surprins pe internauți.

“Fotografiile pe care le-am făcut pentru amintirile mele.”, a scris Sıla Türkoğlu în dreptul celor trei imagini.

“Frumoasă! Mereu iubită, fii puternică. Ești un exemplu pentru multe femei.”, „Drăguță, te iubim”, „Foarte frumoasă”, “Știi într-adevăr cum să te faci plăcută”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste șase mii de comentarii și mai mult de 90 de mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul postării.

Noi detalii în cazul faimoasei Sıla Türkoğlu din cadrul serialului „Moștenirea”

Fanii frumoasei Sıla Türkoğlu din cadrul serialului „Moștenirea” au rămas de-a dreptul înmărmuriți atunci când au aflat că vedeta nu va mai face parte din distribuție. Producătorii au anunțat plecarea acesteia printr-un comunicat pe pagina personală de Instagram. Ulterior, răspunsul a fost oferit de avocatul protagonistei.

Cei mai mulți dintre fani au susținut-o pe Sıla Türkoğlu și i-au oferit comentarii de apreciere pretutindeni. Zvonurile spun acum că actrița a luat decizia de a face parte din distribuția serialului Duy Beni”. Conform Seriesturkish.com, jurnalista Birsen Altuntaş a fost cea care a vorbit și despre ceilalți actori din serial, Rabia Soytürk și Caner Topçu.

Cu toate acestea, puțin sunt de părere că motivul pentru care Sıla Türkoğlu a plecat din “Moștenirea” pentru a lua parte la filmările unui alt serial. Aceasta a făcut primele declarații oficiale prin intermediul avocatului ei. Acolo dezvăluie clipele grele prin care a trecut de-a lungul întregii perioade petrecute pe platourile de filmare.

“Moștenirea” se numără printre cele mai iubite seriale din Turcia, atât datorită poveștii sale, cât și actorilor săi de excepție. Cu toate acestea, plecarea vedetei a lăsat un gol imens în sufletele fanilor.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă și i-a uimit pe fanii din mediul online. Ce mesaj a transmis actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x