Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată actrița din “Moștenirea”

Publicat pe 06.04.2022 la 10:00 Actualizat pe 06.04.2022 la 08:56

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta din “Moștenirea” a reușit să-și impresioneze fanii. Cum arată.

Sıla Türkoğlu poartă o maletă rochie cu mâneci lungi, are părul lung și ondulat

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” în cadrul unei ședințe foto

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Dacă de obicei vedeta optează pentru haine elegante, iată că în ultima vreme și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu aparițiile sale. Comentariile nu au întârziat să apară, iar aprecierile au continuat pe pagina vedetei.

Cunoaște aceste detalii despre Sıla Türkoğlu, celebra vedetă din “Moștenirea”, una dintre cele mai iubite actrițe din lume la momentul actual. Care sunt hobby-urile sale în timpul liber, dar și în ce producții mai poate fi urmărită.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa

La doar 22 de ani, Sıla Türkoğlu este cunoscută pentru eleganța sa. Atât în serialul “Moștenirea”, cât și în fotografiile postate pe contul personal de Instagram, vedeta apare întotdeauna în ținute sobre, dar care reușesc de fiecare dată să îi scoată în evidență calitățile fizice.

Fiind o adeptă a conturilor de socializare, Sıla Türkoğlu nu uită să-și țină fanii la curent cu cele mai noi tendințe în modă. De aceea, actrița a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa cum nu a mai fost până acum. Aceasta a purtat pantaloni sport de culoare maro deschis, un hanorac alb cu mâneci lungi și o geacă maro deschis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se observă cu ușurință faptul că Sıla Türkoğlu și-a schimbat și coafura. Aceasta are părul mult mai scurt și îl poartă de data aceasta drept. Peste 90 de mii de aprecieri și mai mult de cinci mii de comentarii au fost lăsat în dreptul postării.

“Totul pălește în fața frumuseții tale”, „Ce fată frumoasă”, “Ce frumusețe”, „Ce surpriză frumoasă ne-ai făcut”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Sıla Türkoğlu a ținut să importalizeze mai multe momente și le-a lăsat pe toate mărturie. Cu toate acestea, internauții nu știu încă cine a însoțit-o pe frumoasa vedetă în călătorie și cu cine a reușit să-și petreacă acele clipe.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu este recunoscută în întreaga lume datorită rolurilor pe care le-a avut în serialul “Jurământul”, acolo unde a jucat alături de colegii Özge Yağız și Gökberk Demirci și “Moștenirea”, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Halil Ibrahim Ceyhan.

Rolul din “Moștenirea” i-a oferit o expunere mult mai mare în lumea cinematografiei și a ajutat-o să câștige premiul pentru “Cea mai bună actriță a anului”, pe data de 4 noiembrie 2021 în cadrul “Ödülleri Ceremony”. Deși s-a zvonit că ar fi început o relație cu Halil Ibrahim Ceyhan, zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

Atunci când a filmat pentru serialul “Jurământul”, Sıla Türkoğlu s-a împrietenit cu actrița Özge Yağız, iar cele două au continuat să rămână una lângă cealaltă și să se sprijine reciproc. În fotografiile pe care actrița le-a postat de-a lungul timpului pe rețelele sociale, se poate observa cu ușurință să este o iubitoare de animale și de natură.

Cât despre viața personală, Sıla Türkoğlu rămâne întotdeauna o prezență discretă și nu lasă niciodată loc de interpretări și supoziții. Cu peste 400 de mii de fani în online, este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată actrița din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x