Sıla Türkoğlu a pozat în ipostaze unice. Îndrăgita vedetă și-a surprins fanii cu o serie de imagini încărcate în mediul online

Publicat pe 06.06.2022 la 10:33 Actualizat pe 06.06.2022 la 11:16

Sıla Türkoğlu a pozat în ipostaze unice și nu a ezitat să arate rezultatele în mediul online. De ceva timp, vedeta din "Moștenirea" se lasă descoperită în tot mai multe modalități.

Sıla Türkoğlu poartă părul desprins și ondulat

Sıla Türkoğlu, celebra actriță din "Moștenirea"

Instagram

Sıla Türkoğlu se încadrează fără niciun dubiu în topul celor mai iubite vedete din Turcia. La momentul actual, plecarea sa din celebrul serial “Moștenirea” este intens discutată în mediul online. După ce avocatul său a dezvăluit motivul pentru care aceasta a luat decizia finală, fanii i-au fost necondiționat alături.

După setarea decizie finale, Sıla Türkoğlu a început să fie mult mai activă în mediul online. Și-a obișnuit imediat fanii cu fotografii surprinzătoare.

Sıla Türkoğlu a pozat în ipostaze unice pentru fanii de pe rețelele sociale

După ce producătorii serialului “Moștenirea” au dezvăluit că Sıla Türkoğlu va lipsi din cadrul celei de-a treia serii a îndrăgitei producții, în mediul online a apărut un comunicat din partea acestora. Ulterior, avocatul vedetei a venit să sublinieze motivul real pentru care vedeta a luat această decizie radicală. În ciuda faptului că filmările continuă, protagonista a renunțat la proiect.

Dacă până acum, în cadrul serialului, aceasta era cunoscută purtând haine închise la culoare, în viața reală Sıla Türkoğlu este cu totul altă femeie. A demonstrat acest lucru prin postarea mai multor fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde de fiecare dată comunică cu fanii. Cu peste 700 de mii de internauți ce o îndrăgesc pe pagina sa de socializare, a reușit să-i uimească pe toți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un proiect personal realizat de fotograful turc Kaan Türker, faimoasa actriță din “Moștenirea” nu a putut scăpa privirilor ațintite asupra sa. Cu părul lung, desprins, dar și cu o privire de felină, Sıla Türkoğlu a captat atenția chiar și celor mai puțini curioși. La doar 23 de ani, a făcut parte dintr-un proiect inedit, cel care i-a schimbat viața pentru totdeauna, dar care a reușit să îi aducă și cele mai mari greutăți din viața sa.

Citește și: Giovanna Antonelli s-a fotografiat în intimitate casei sale, în cadă. Ipostaza pe care fanii nu au putut să o rateze

Conform declarațiilor făcute de avocatul său , aceasta a suportat mai multe momente tensionate de-a lungul filmărilor și a reușit să îndure momente greu de trecut cu vederea.

Sıla Türkoğlu, despre rolul lui “Seher” din “Moștenirea”

De-a lungul zilelor de filmare, Sıla Türkoğlu a declarat că a simțit o continuă provocare. Atât ea, cât și colegul său de platou, Halil İbrahim Ceyhan au petrecut ore în șir pe platourile de filmare, conform declarațiilor apărute pe Seriesturkish.com. Dacă în sezonul doi vedeta știa cum anume să anticipeze mișcările personajului său, iată că la început lucrurile nu au stat chiar așa.

Cu toate că este actriță la locul de muncă, în timpul liber Sıla Türkoğlu preferă să-și petreacă zilele alături de cei dragi, să se odihnească, dar și să practice volei. În timpul liceului, vedeta a urmat cursuri de teatru, iar de atunci pasiunea pentru această artă a rămas neschimbată. Aceasta spune că mereu s-a simțit în largul ei pe platourile de filmare, în lumina reflectoarelor.

Citește și: Cum arată Gizem Arikan, actrița din serialul “Păsări rănite”, în costum de baie. Ipostaza rară în care a fost surprinsă

Deși a părăsit filmările pentru “Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan nu a uitat să-i menționeze numele în cadrul unor premii importante ținute în Turcia. Fanii i-au apreciat astfel îndrăzneala actorului de a o menționa și pe colega sa, actrița alături de care a împărțit scena pentru mai multă vreme.

În articolul

Sıla Türkoğlu a pozat în ipostaze unice. Îndrăgita vedetă și-a surprins fanii cu o serie de imagini încărcate în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x