Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Publicat pe 28.12.2022 la 16:12 Actualizat pe 28.12.2022 la 16:44

Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă spre cap

Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a răspuns recent unor serii de întrebări venite din partea fanilor din mediul online. Aceasta s-a arătat încă de la început foarte curioasă să vadă ceea ce au pregătit aceștia. Îmbrăcată într-o rochie tip vestă de piele, cu ciorapi de plasă și cizme negre, lungi a reușit și de aceasta dată să iasă în evidență.

Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă

Printre multe dintre curiozități s-a numărat și aceasta. Protagonista din “Moștenirea” a dezvăluit că obișnuiește să se privească în oglindă atunci când plânge. Spune, de asemenea, că pare mult mai frumoasă atunci când face acest lucru. Atunci când are planuri, nu petrec mult timp în propria casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sıla Türkoğlu se descrie ca fiind o persoană ordonată, subliniind că “chiar și atunci când este dezordine, casa mea este curată”. Dacă pe plan profesional am văzut o persoană dornică să-și arate talentul artistic, pe plan personal vedeta nu a dorit niciodată să lase la iveală mai mult decât și-a dorit ea însăși. De aceea, mulți au fost cei care au rămas surprinși atunci când au aflat că Sıla Türkoğlu este genul de femeie care ar face cu siguranță primul pas într-o relație.

“Bineînțeles că nu sunt tăcută. Aș face primul pas. De ce mi-aș pierde această șansă? Nu cred că trebuie să facă asta bărbatul sau femeia. Dacă îți place de cineva, ar trebui să faci ceea ce simți în acel moment.”, a spus vedeta. Atunci când este îndrăgostită, Sıla Türkoğlu recunoaște că ar face multe lucruri pe care în mod normal nu ar reuși să le ducă până la capăt.

“În afară de asta, sunt foarte pozitivă”, a spus. Cu 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, vedeta a postat până în prezent peste 70 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei revistei din Turcia

Sıla Türkoğlu a oferit noi detalii despre viața sa privată în cel mai recent interviu. A apărut de-a lungul timpului pe mai multe coperte ale revistelor din Turcia și reușește de fiecare dată să rămână în topul preferințelor fanilor. Este cea mai mică dintre cele trei surori și spune că din această cauză este cea mai “răsfățată”.

“Nu-mi aduc minte de nicio întâmplare nefericită din copilărie. Am fost întotdeauna un copil liber și fericit.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. Deși ea este o vedetă de succes, spune că în familia sa niciun membru nu s-a dedicat vreodată artelor. Fiind înscrisă la teatru pe vremea când era la grădiniță, Sıla Türkoğlu spune că a prins drag de această idee de a fi pe scenă în fața oamenilor și de a-și prezenta repertoriul. În copilărie, Sıla Türkoğlu spune că obișnuia să picteze și profesorii o încurajau să continue.

“Sunt o fire foarte încăpățânată, dacă îmi pun mintea la contribuție. S-au convins și părinții mei de acest lucru și astfel m-am mutat în Istanbul.”, a continuat Sıla Türkoğlu. Aceasta spune că a fost descoperită pe Instagram, acolo unde o agenție a reușit să-i vizualizeze fotografiile.

În articolul

Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x