Sıla Türkoğlu apare în mediul online așa cum niciodată nu a mai fost văzută. Noua campanie o pune fără doar și poate în valoare

Publicat pe 18.09.2023 la 15:37 Actualizat pe 18.09.2023 la 16:11

Sıla Türkoğlu continuă să-și surprindă comunitatea din mediul online. Vedeta și-a făcut apariția într-un stil pe care nu l-a mai abordat până în prezent.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte

Sıla Türkoğlu apare în mediul online așa cum niciodată nu a mai fost văzută

Happy Channel

Sıla Türkoğlu reușește fără doar și poate să-și surprindă fanii din mediul online. Recent a devenit imaginea campaniei celor de la Hummel și a demonstrate că pe lângă talentul actoricesc, este și o împătimită a sportului și vieții sănătoase.

Sıla Türkoğlu apare în mediul online așa cum niciodată nu a mai fost văzută

A combinate frumusețea cu designul sportiv și a rezultat această campanie în care Sıla Türkoğlu strălucește fără doar și poate. Codițe împletit, ținute mulate care să-i scoată în evidență trupul de invidiat, totul dorește să aducă în fața fanilor noua colecție a celor de la Hummel, Lifestyle. Pentru cei care își prețuiesc viața și propriul corp, de la diverse activități cum ar fi dansul, yoga sau joggingul până la o dietă echilibrată, toate se regăsesc în această combinație unică de echipamente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ajutorul zicalei “As i want”, colecțiile “Lifestyle” și “Mindful training” țintesc spre exprimarea emoțiilor pentru cei care vor să-și creeze propriul stil. De asemenea, este ideal pentru aceia care vor să alerge nestingherit în ritmul propriei melodii.

“Nu contează ceea ce spun ceilalți, sunt liberă în luarea propriilor decizii.”, a transmis Sıla Türkoğlu în cadrul noii campanii. Punând accent specific pe această libertate, diferența pe care o aduce acest brand este fără doar și poate una mai mult decât vizibilă. Vedeta din Moștenirea a îmbrăcat o ținută mov formată din pantaloni și top scurt, fustă scurtă neagră și top de aceeași culoare cu mâneci lungi și pantaloni lungi mov și un top negru. A primit peste 3 mii de comentarii din partea fanilor.

“Mult succes, sper să ai noroc în tot ceea ce îți propui”, “Minunată”, “Ești așa de frumoasă”, “Frumusețea ei este la un alt nivel”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De asemenea, a fost apreciată de peste 200 de mii de prieteni virtuali.

Sıla Türkoğlu și Müjde Uzman, împreună în mediul online

Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu a revenit pentru cel de-al doilea sezon. Müjde Uzman, cea care îi dă viață personajului Alev, nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când a văzut-o pe vedeta din Moștenirea cum reușește să-și transpună atitudinea în rolul 'Doğa'. Cu o fotografie publicată în mediul online, aceasta a notat “Aceasta este o amintire zgomotoasă, dar magică. O felicit pe talentata mea colegă și las această amintire aici. Dar de ce m-ai făcut să plâng?!”, a scris Müjde Uzman în mediul online.

Serialul fenomen este produs de Faruk Turgut cu Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör și Müjde Uzman, printre alți actori ce fac parte din distribuție. A primit recenzii excelente în mediul online, iar vedetele sunt din ce în ce mai căutate pe paginele de socializare.

Odată cu fotografiile publicate de Müjde Uzman au reapărut și cei care în continuare susțin acest proiect inedit.

“Privește situația noastră”, a scris și Sila Turkoglu. Fanii au lăsat peste 100 de mii de comentarii printre care și: “Ați reușit să ne surprindeți ieri”, “Dacă te uiți la aceste poze pentru 10 secunde, ochii tăi se umplu de lacrimi”.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare în mediul online așa cum niciodată nu a mai fost văzută. Noua campanie o pune fără doar și poate în valoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x