Sila Turkoglu, apariție ravisantă într-o zi obișnuită, când nu este la filmări. Ce detaliu a atras atenția la îndrăgita actriță din “Moștenirea”

Publicat pe 31.03.2022 la 16:22 Actualizat pe 31.03.2022 la 18:49

Sila Turkoglu a surprins cu o apariție incredibilă într-o zi obișnuită, când nu este la filmări. Apariția care a inspirat fanele sale.

Sila Turkoglu

TV Happy

Pe Sila Turkoglu o știm din serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet). Oamenii au putut să o vadă în toată splendoare în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea, însă puțini au avut ocazia să o vadă atunci când nu intră pe mâna stiliștilor.

Cum a fost surprinsă Sila Turkoglu într-o zi obișnuită, când nu este la filmări

Actrița Sila Turkoglu are 22 de ani și este o femeie în floarea tinereții. Ea s-a născut în Izmir, un oraș metropolitan din Turcia, acolo unde și-a și început cariera de actriță în filme turcești. Tânăra a urmat cursurile Liceului Anatolian Bornova Hatice Güzelcan, iar 2018, chiar după ce a încheiat studiile a primit un rol în serialul Aglama Anne.

Acesta este una dintre cele mai îndrăgite vedete din serialele turcești. Ea a reușit să-și croiască o carieră incredibilă până la vârsta de 22 de ani și să inspire numeroase tinere în plină ascensiune.

Fiecare apariție a sa surprinde de fiecare dată, iar acum admiratoarele s-au putut bucura să o vadă și într-un moment când nu este pe platoul de filmare. Actrița a ales să îmbrace un trenci crem și să se bifeze o apariție foarte cool, actaulă. Piesa de rezistență a fost perechea de ochelari. Fanii au fost surprinși să o vadă așa, dat fiind faptul că nu a apărut până acum purtând acest accesori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere. Look-ul total diferit pe care l-a afișat actrița

Sila Turkoglu, un personaj complex în serialul "Jurământul"

Pe Sila Turkoglu o știm din serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet). Oamenii au putut să o vadă în toată splendoare în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea.

Citește și: Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

În 2019, Sila Turkoglu joacă rolul unei femei paralizate, Suna, sora lui Emir, în serialul turcesc Yemin (Jurământul), acesta fiind un rol dificil pentru inceputul ei de cariera. Cu toate acestea, desi destul de tânără, frumoasa Sila se mulează bine rolurilor pe care le-a jucat și are un viitor promițător.

Citește și: Sila Turkoglu, actrița din serialul Moștenirea și Jurământul, a bifat o apariție diafana pe rețelele de socializare. Ce mesaj a transmis îndrăgita vedetă

Pe platourile de filmare ale serialului Jurământul, frumoasa Sila s-a împrietenit cu Özge Yagiz, actrița din rolul principal.

În articolul

Sila Turkoglu, apariție ravisantă într-o zi obișnuită, când nu este la filmări. Ce detaliu a atras atenția la îndrăgita actriță din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x