Sıla Türkoğlu continuă să publice imagini din vacanță. Actrița s-a reîntors pe platourile de filmare

Publicat pe 30.08.2024 la 13:12 Actualizat pe 30.08.2024 la 13:32

Sıla Türkoğlu a revenit în atenția fanilor după ce toată vara și-a petrecut-o alături de prieteni, la plajă. Vedeta s-a reîntors pe platourile de filmare în cadrul proiectului său.

actriță zâmbește

Sıla Türkoğlu continuă să publice imagini din vacanță

Instagram

Sıla Türkoğlu este fără doar și poate o vedetă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit cunoscută odată cu rolul secundar din Jurământul, ca mai apoi să fie distribuită în producția Moștenirea ca protagonistă. De acolo, drumul său spre succes a fost tot mai simplu. Primele două sezoane au trecut imediat, iar ea și-a anunțat retragerea din cadrul seriei după o serie de probleme pe care se pare că le-a întâmpinat.

Sıla Türkoğlu continuă să publice imagini din vacanță

La momentul respectiv, primele semne legate de plecarea sa din cadrul proiectului Moștenirea au venit din partea avocatului care o reprezenta. Născută pe 18 aprilie 1999, aceasta a devenit cunosută și fericită în acest caz pentru faptul că și-a dovedit capacitatea de a rămâne în situații stresante pentru publicul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde vedeta a petrecut clipe de neuitat.

Dacă până la plecarea sa din cadrul proiectului Moștenirea nu am văzut prea multe semne din partea sa pe platformele de socializare, iată că în prezent lucrurile stau cu totul altfel. Putem vedea o Sıla Türkoğlu complet diferită. O vedem îmbrăcată în costume de baie, dar și ținute sumare care în trecut nu erau vizibile.

Citește și: S-a zvonit că Sıla Türkoğlu și Rahimcan Kapkap ar forma un cuplu. Care a fost contextul și care este adevărul

De asemenea, în plan personal nu formează un cuplu la momentul actual. În vara anului 2023 și-a împărțit zilele de vacanță alături de Alp Navruz cu care s-a iubit o perioadă de timp. Când toată lumea credea că cei doi se vor căsători, iată că lucrurile s-au schimbat complet diferit.

Ultima sa postare din cadrul instastory arată faptul că actrița s-a reîntors pe platourile de filmare după o perioadă în care s-a bucurat complet de vacanță.

Sıla Türkoğlu s-a întors pe platourile de filmare

În prezent, aceasta filmează pentru producția Șerbet de afine. S-a reîntors din vacanță pregătită să arate tuturor ce surprise mai are în mânecă. De-a lungul timpului, aceasta a fost lăudată de fanii din mediul online pentru îndrăzneala de care a dat dovadă.

“Ești o actriță talentată și o regină. Te iubim”, “Ce frumoasă”, “Te iubim foarte mult”, “Îți stă foarte bine îmbrăcată în leopard”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Serialele din care a făcut parte sunt Jurământul ( 2019 – 2022), Moștenirea ( 2020), Șerbet de afine ( 2022). Cât timp s-a aflat pe platourile de filmare Moștenirea, s-a spus că ar forma un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au evitat întrebările despre sentimentele lor o lungă perioadă de timp, până când au declarat că sunt doar prieteni. O altă speculație legată de relațiile sale a fost cu Dogukan Gungor din Șerbet de afine. De asemenea, actrița a decis să pună capăt ideilor ajunse în presă către fani și să specifice clar că nu formează un cuplu cu colegul său de platou. Faptul că s-a iubit cu Alp Navruz a scos-o o perioadă din aceste știri.

În articolul

Sıla Türkoğlu continuă să publice imagini din vacanță. Actrița s-a reîntors pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x