Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale. Cum decurge o ședință foto profesională cu vedeta din Moștenirea

Publicat pe 01.06.2023 la 18:30 Actualizat pe 01.06.2023 la 09:53

Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale. Cum decurge o ședință foto profesională cu vedeta din Moștenirea.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte

Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale

Happy Channel

Încă o dată, faimoasa Sıla Türkoğlu a ținut să-și arate punctul de vedere. Cu toate că a renunțat la serialul “Moștenirea” pentru a s implica în proiectul “Kızılcık Şerbeti” se pare că această decizie i-a schimbat radical viața. Un eveniment recent i-a lăsat pe fanii din Turcia într-o așteptare prelungită.

Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale

În Turcia, un eveniment recent le-a captat atenția tuturor fanilor serialului “Kızılcık Şerbeti”. Se pare că Radio and Television Supreme Council sau mai pe scurt RTÜK a sesizat producătorii de faptul că ideea din spatele poveștii are legătură cu promovarea violențelor împotriva femeilor. Pentru o perioadă de timp, difuzarea episoadelor a fost suspendată. Cea care a ieșit în mediul online pentru a-și spune punctul de vedere a fost chiar protagonista, Sıla Türkoğlu. Aceasta venit cu o întrebare lansată tuturor celor care au pus la îndoială mesajul pe care producția “Kızılcık Şerbeti” îl ridică de fapt în societate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este pentru că arătăm adevărul femeilor din țara noastră și nu doar personaje tăcute și lăsate în umbră?”, a scris vedeta din “Moștenirea” pe pagina personală de Twitter. Întrebarea are o însemnătate enormă pentru telespectatori, asta pentru că doar o singură secvență prezentă în serial spune adevărul dur pe care femeile trebuie să-l trăiască în societate.

Citește și: Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta din “Moștenirea” cu breton

Potrivit seriesturkish.com, se arată că femeile care sunt general acceptate în societate ar trebui să țină distanța față de problemele pe care le experimentează. Sıla Türkoğlu este cea care scoate la iveală adevărul tuturor femeilor din țara sa. În comunicatul publicat de cei de la RTÜK, se arată faptul că “violența împotriva femeilor este încurajată în unele scene ale serialului”. Vedeta a subliniat faptul că încearcă să se ridice un semn de întrebare în ceea ce privește realitatea femeilor pentru ca acestea să fie protejate de cei care vor să le facă rău.

Într-o altă postare în mediul online, vedeta le-a arătat tuturor cum decurge o ședință foto profesională și care sunt cele mai așteptate cadre de către profesioniști.

Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör au rămas impresionați de la primele interacțiuni

Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör formează cel mai recent cuplu de pe micile ecrane. De asemenea, este și cel mai iubit. Încă de la început s-a vorbit despre o apropiere între cei doi, mai mult decât o simplă prietenie. Cum serialul începe să prindă contur, fiind deja în cea de-a treia săptămână de difuzare, întreaga echipă este apreciată atât pe micile ecrane cât și pe rețelele sociale.

Citește și: Sıla Türkoğlu din Moștenirea a optat pentru o ținută lejeră într-o zi obișnuită. Care sunt locurile preferate ale vedetei atunci când se relaxează

“Am rămas impresionată. Am intrat la audiții cu persoane diferite, când am jucat cu Doğukan pentru prima dată am spus că avem o energie deosebită și cred că așa a și fost. Ne-am gândit că se poate întâmpla, așa că am mers mai departe. Când l-am văzut pentru prima oară, n-am vrut să mă entuziasmez prea tare.”, a declarat Sıla Türkoğlu.

Cât despre Doğukan Güngör, acesta și-a exprimat la rândul său părerea despre momentul în care a lucrat pentru prima oară cu faimoasa vedetă din “Moștenirea”.

“Am întâlnit-o la audiții. Ochii i se mișcă foarte mult atunci când joacă, ceea ce este frumos.”, a spus actorul.

În articolul

Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale. Cum decurge o ședință foto profesională cu vedeta din Moștenirea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x