Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, o nouă apariție în mediul online. Cum s-a îmbrăcat vedeta pentru o ședință foto inedită

Publicat pe 11.04.2022 la 18:00 Actualizat pe 10.04.2022 la 16:11

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a postat noi fotografii din mediul online, asta pentru că vedeta a participat în cadrul unei ședințe foto inedite. Cum arată aceasta.

Sıla Türkoğlu poartă un pulover verde și are părul desprins

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a postat noi fotografii în mediul online, asta după ce a participat în cadrul unei ședințe foto inedite. Fanii au rămas surprinși, însă erau conștienți de frumusețea vedetei pe care o apreciază din cadrul serialului fenomen.

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia, asta după ce și-a demonstrat talentul actoricești în seriale precum “Jurământul” sau “Moștenirea”.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, o nouă apariție în mediul online

Sıla Türkoğlu a postat noi fotografii în mediul online, acolo unde apare îmbrăcată într-un sacou închis la culoare. Mânecile au butoni aurii, iar părul îl are desprins. Machiajul este ca de obicei inexistent, însă fanii nu au trecut cu vederea frumusețea ochilor vedetei.

“Alegeți partea”, a scris Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” în dreptul fotografiilor. Actrița a lăsat două poze, una color și una alb-negru și își îndeamnă fanii să aleagă între cele două prezentări inedite ale aceiași persoane. “Desigur că aleg prima poză pentru că ai niște ochi frumoși care trebuie puși în valoare”, „Am fost loviți de frumusețea ta”, „Dacă ești tu, alegem orice fotografie.”, „Ne-a fost dor de tine”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsat de internauți pe contul de Instagram al vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 6 mii de comentarii și mai mult de 80 de mii de aprecieri a primit vedeta în cadrul postării, dar nu este de mirare având în vedere că însumează peste 460 de mii de fani care o iubesc din toate colțurile lumii. Deși este extrem de discretă cu viața personală, Sıla Türkoğlu îi încântă pe internauți cu apariții inedite de fiecare dată.

Actrița se lasă deseori pe mâna stiliștilor, însă nu uită look-urile simple și naturale pe care le abordează atunci când se află în vacanță. Aceasta a intrat rapid în atenția fanilor și de cele mai multe ori a reușit să abordeze un stil inconfundabil.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, atunci când se lasă pe mâna stiliștilor

Sıla Türkoğlu a impresionat întotdeauna cu frumusețea sa și de cele mai multe ori talentul i-a venit atât de natural încât fanii au îndrăgit-o încă din prima secundă. Aceasta a rămas la fel de naturală pe tot parcursul profesional, asta pentru că este o actriță de excepție care nu se dă în lături de la nimic. În 2019, Sıla Türkoğlu a jucat rolul unei femei paralizate, Suna, sora lui Emir, în serialul turcesc Yemin (Jurământul), acesta fiind un rol destul de dificil pentru începuturile carierei sale.

Cu toate acestea, tânăra de 22 de ani a reușit să îi impresioneze pe producătorii serialului și astfel să poată duce mai departe moștenirea actoricească. Actrița din Turcia nu a jucat doar în seriale, ci a reușit să fie imaginea mai multor brand-uri pe care le-a reprezentat de-a lungul timpului. Deși este o actriță de renume, nu a intrat nicioată în atenția presei, asta datorită faptului că este o vedetă extrem de discretă.

Sıla Türkoğlu se concentrează exclusiv pe carieră și nu lasă loc de interpretări atunci cân vine vorba de viața personală. Cu toate că au mai existat zvonuri legate de o posibilă relație a acesteia, iată că aceasta nu a făcut nicio declarație oficială.

În articolul

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, o nouă apariție în mediul online. Cum s-a îmbrăcat vedeta pentru o ședință foto inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x