Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

Publicat pe 15.10.2024 la 10:30 Actualizat pe 15.10.2024 la 10:29

Sıla Türkoğlu are o carieră de succes și se bucură de atenția fanilor de pretutindeni. Vezi cum s-a schimbat vedeta de la proiectul Moștenirea și până în prezent.

actori pe platourile de filmare

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut

Instagram/Happy Channel

Sıla Türkoğlu este fără îndoială o actriță care nu mai are nevoie de nicio prezentare. S-a făcut remarcată grație seriei Moștenirea, acolo unde a jucat rolul Seher. Cu toate că a avut o durată de 2 sezoane în care vedeta a putut fi prezentă pe micile ecrane, a reușit să creeze o conexiune neașteptată cu fanii săi. Ulterior, aceștia au susținut-o în demersul său profesional.

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut

Cea mai recentă producție în care a putut fi urmărită se numește Șerbet de afine, acolo unde interpretează rolul principal. De asemenea, viața sa personală a fost intens discutată pe rețelele sociale. Într-o întâlnire recentă cu presa, aceasta a vorbit despre posibilitatea de a părăsi platourile de filmare pentru a se îndrepta către alt serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt conștientă de știrile care apar. De obicei mă întâlnesc cu colegii mei după muncă. Sunt în Istanbul pentru muncă acum, dar o să merg în Izmir pentru a fi cu familia mea.”, a răspuns surprinsă atunci când s-a vorbit despre o posibilă plecare din cadrul proiectului prezent.

Pe contul personal de socializare a reușit să strângă peste 2 milioane de prieteni virtuali. De altfel, a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în diferite ipostaze, dornică să pozeze în fața camerei. Primul său proiect profesional a fost Jurământul în 2019, acolo unde a avut un rol secundar. A urmat Moștenirea – Emanet în 2020 și totul a căpătat o altă amploare.

Citește și: Sıla Türkoğlu formează un cuplu cu Emir Can İğrek. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei vedete

Rolul Seher a făcut-o cunoscută în toată lumea. Fanii au urmărit pretutindeni cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor. După doar 2 sezoane, aceasta și-a anunțat retragerea printr-un mesaj transmis de avocatul său. S-a spus că vedeta ar fi fost nemulțumită de tratația pe care a primit-o din partea producătorilor.

Viața personală a faimoasei Sıla Türkoğlu

Dacă atunci când se afla în Moștenirea s-a spus că ar forma un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan. De-a lungul întregii perioade, niciunul nu a confirmat sau infirmat vestea, însă faptul că se potriveau perfect pe micile ecrane nu a rămas de neratat. Imediat după retragerea din cadrul seriei, aceasta a fost surprinsă în compania lui Alp Navruz.

Citește și: Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă

O bună perioadă de timp s-au iubit, însă relația lor a ajuns de domeniul trecutului. În prezent se spune că ar fi iubita unui artist din Turcia. Întrebată despre acest eveniment din viața sa, Sıla Türkoğlu a negat.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, Turcia, actrița și-a dorit încă de pe băncile școlii să devină decelebră. La scurt timp după finalizarea liceului a început să ia lecții de actorie și astfel visul său s-a îndeplinit. În 2018 a jucat în serialul Aglama Anne, acolo unde a interpretat rolul Alev în tinerețe timp de 13 episoade. Un an mai târziu a fost distribuită în producția Jurământul și de acolo aventura sa pe platourile de filmare în proiecte de succes a început. Nimeni nu putea să prevadă ceea ce a adus Moștenirea pentru Sıla Türkoğlu care a interpretat rolul Seher două sezoane.

În articolul

Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x