Sila Turkoglu împărtășește fanilor cum arată o zi din viața sa. A ieșit la plimbare cu animalul de companie și se bucură de lectură pe iarba verde

Publicat pe 04.08.2023 la 18:06 Actualizat pe 04.08.2023 la 18:47

Sila Turkoglu, celebra actriță din “Moștenirea”, a împărtășit fanilor o imagine care portretizează o zi din viața sa, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Tânăra actriță este deschisă față de comunitatea sa și arată tuturor cum își petrece timpul liber.

Sila Turkoglu

Happy Channel

Fiind una dintre favoritele publicului, actrița știe că fanii așteaptă să afle cât mai multe detalii despre viața sa și nu uită să facă acest lucru. Este extrem de activă pe rețelele de socializare, oferindu-le o panoramă a activității sale prin imagini care surprinde anumite momente cheie.

Recent, ea a împărtășit pe rețelele de socializare un moment care a înduioșat inimile fanilor de pretutindeni.

Cum arată o zi din viața actriței Sila Turkoglu. Momentele de relaxare sunt esențiale

Momentele de relaxare sunt cele care definesc zilele în care Sila Turkoglu nu se află pe platourile de filmare. În imaginea publicată pe contul său de Instagram, unde are o comunitate de 1,5 milioane de urmăritori, aceasta poate fi văzută pe iarbă alături de animalul său de companie.

Fanii au observat și un detaliu interesant, acesta a dedicat timp lecturi. Pe iarbă se află două cărți și un marker prin care subliniază bucățile de text care i se pare folositoare. Acest lucru a dat de înțeles că este o tânără silitoare, interesată de dezvoltarea personală.

Sıla Türkoğlu este fără doar și poate una dintre actrițele favorite ale publicului, care și-a câștigat simpatia odată cu apariția în celebre producții alături de nume mari din industria cinematografiei. S-a făcut remarcată încă de la început și continuă să se ridice la același nivel de performanță cu fiecare proiect în care se implică.

Actrița se diferențiază de multe dintre celebritățile serialelor turcești prin finețea de care dă dovadă și charisma sa de neînlocuit. Ultimul pictorial a atras atenția fanilor în mod special pentru că, deși este menit a fi ceva mai senzual, Sıla Türkoğlu își păstrează aerul distins și decența care au cucerit publicul telespectator.

În articolul

Sila Turkoglu împărtășește fanilor cum arată o zi din viața sa. A ieșit la plimbare cu animalul de companie și se bucură de lectură pe iarba verde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x