Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet. Cum a apărut vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 21.11.2022 la 13:27 Actualizat pe 21.11.2022 la 14:20

Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet. Cum a apărut vedeta din “Moștenirea”.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză de culoare mov cu mâneci lungi

Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit fără doar și poate să-și demonstreze talentul cu rolul său din “Moștenirea și acum strălucește din nou pe micile ecrane într-un alt serial de excepție. De asemenea, este o prezență constantă în mediul online, acolo unde este admirată de fanii din întreaga lume.

Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet

Deși este un serial de-a dreptul controversat, Kızılcık Şerbeti reușește să se bucure de fani și să aibă un succes răsunător în Turcia. Cu Sıla Türkoğlu în rol principal, producția atrage atenția fanilor și în cele 4 episoade difuzate până acum intrigile și-au făcut deja apariția. Subiectul presiunii sociale dintre femei și bărbați este prezent peste tot în lume și astfel atracția este cu atât mai mare.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar că reușește să se bucure de locul pe podium, dar și în mediul online este la fel de apreciată. Cu peste 900 de mii de internauți ce îi urmăresc fotografiile este întotdeauna gata să surprindă. În cel mai recent videoclip aceasta își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet.

“O atingere extrem de fină pentru un ultim retuș înainte de a ieși din casă. Cu uleiuri esențiale naturale, pielea mea nu-și pierde vitalitatea de-a lungul zilei și este extrem de fină.”, scrie Sıla Türkoğlu în dreptul descrierii. 3 mii de comentarii au fost lăsate de fani. De asemenea, discuțiile apărute pe rețelele sociale cu privire la cel mai nou episod din Kızılcık Şerbeti au reușit să aprindă spiritele.

Sıla Türkoğlu este protagonista unuia dintre cele mai controversate seriale din Turcia

Doğa and Fatih, cele două personaje principale, au fost crescut în familii cu opinii total diferite despre viață. Dacă Doğa este mai libertină, Fatih a fost întotdeauna adeptul regulilor stricte. Astfel, atunci când proaspăta soție dorește să-și petreacă o seară alături de prietene, mirele este de părere că acest lucru nu ar trebui să se întâmple. În concepția sa, doar bărbații ar avea acest drept.

“Este autentic, sincer și are personaje foarte diferite în opinia mea.”, și-a exprima Sila Turkoglu părerea cu privire la cel mai nou proiect din care face parte. Cât despre personajul său, actrița spune că ar lua anumite decizii diferite.

“Sunt cea care își ascultă vocea inimii atunci când se îndrăgostește. Este un sentiment care stă chiar și împotriva minții. Pot spune că aici își fac loc actele de rebeliune, împotriva logicii naturii.”, a declarat vedeta cunoscută deja pentru rolul din “Moștenirea”. Sila Turkoglu se consideră “la începutul unei călătorii fără sfârșit”. Spune că reușește să învețe ceva nou de fiecare dată când se află pe platourile de filmare.

“Cred că pot să realizez lucruri foarte bune cu ajutorul determinării și conștientizării. Pot să scap de prejudecăți și să-mi dezvălui adevărata identitate, să-mi dezvolt imaginația și empatia.”, spune vedeta din Turcia. Nu este pentru prima oară când Sila Turgoklu este pusă în poziția de a interpreta un personaj controversat, însă reușește fără doar și poate să se ridice la înălțimea așteptărilor.

În articolul

Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet. Cum a apărut vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x