Sıla Türkoğlu recunoaște că a decis să-și schimbe coafura. Vedeta poartă breton în prezent

Publicat pe 15.05.2023 la 20:11 Actualizat pe 15.05.2023 la 20:32

Sıla Türkoğlu a revenit în mediul online cu o nouă coafură pe care a prezentat-o fanilor. Aceștia au reacționat la scurtă vreme. Vezi ce au avut de spus.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie lungă neagră, cu mâneci și zâmbește

Sıla Türkoğlu recunoaște că a decis să-și schimbe coafura

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A devenit cunoscută în lumea întreagă odată cu rolul de protagonistă din serialul “Moștenirea”, însă odată cu finalizarea celui de-al doilea sezon a decis să renunțe la proiectul care a făcut-o celebră.

Sıla Türkoğlu recunoaște că a decis să-și schimbe coafura

Cu toate acestea, la scurtă vreme s-a implicat într-un alt proiectul profesional, iar laudele nu au întârziat să apară. De asemenea, în mediul online a devenit mult mai activă și mai îndrăzneață. Internauții au observat imediat schimbările și i-au arătat de fiecare suport și înțelegere actriței din Turcia. De la rochiile simple în culori neutre, acum Sıla Türkoğlu alege câte o ținută scoasă din paginile revistelor în fiecare zi. O altă decizie surprinzătoare a vedetei a venit odată cu schimbarea coafurii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la părul lung, puțin ondulat, aceasta a decis să-și facă breton, decizie care a reușit fără doar și poate să încânte privitorii. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt din perioadele în care vedete s-a aflat alături de prieteni sau pe platourile de filmare ale serialului “Șerbet de afine”.

“Perioada cu breton s-a terminat”, a scris vedeta din “Moștenirea” în dreptul descrierii. A primit peste 4 mii de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având succesul pe care îl are cu fiecare apariție pe micile ecrane. Printre vedetele care au ținut să o susțină în mediul online s-a aflat și fosta colegă de platou, Ozge Yagiz. Cele două au jucat împreună în “Jurământul”.

În Turcia, cel de-al 25-lea episod din serialul care o aduce din nou pe Sila Turkoglu în rolul de protagonistă a venit ca o surpriză pentru fani.

Cum au primit fanii noul episod din serialul “Șerbet de afine”

În cel mai recent episod, Doğa este însărcinată însă află că a fost înșelată de nimeni altul decât partenerul său Fatih. Lacrimi amare sunt vărsate de către tânăra care a intrat în relație cu speranțe de viitor, iar telespectatorii nu pot decât să o compătimească.

Cei mai mulți, potrivit comentariilor, susțin că tânăra ar trebui să-și continue propriul drum de una singură, fără ajutorul lui Fatih, arată seriesturkish.com.

Aceștia vor o imagine a femeii puternice și spun “sper că vom vedea răzbunarea ei și un Fatih devastat de regrete în următoarele episoade”. De asemenea, căsătorita personajului Nursema cu un bărbat pe care nu și-l dorește alături a ridicat alte semne de întrebare. Astfel, cifrele în ceea ce privește serialul “Șerbet de afine” au reușit să crească fără doar și poate.

Nursema, interpretată de actrița Ceren Yalazoğlu, se va căsători cu iubitul său Umut și din nou atenția va fi îndreptată către Doğa, elementul curiozității. Va fi vocea femeilor care s-au aflat în aceeași situație. Cei mai mulți vor să-l vadă pe Fatih plătind pentru greșelile sale, însă doar timpul va spune care va fi adevărul.

În articolul

Sıla Türkoğlu recunoaște că a decis să-și schimbe coafura. Vedeta poartă breton în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x