Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă cu crăpătură pe picior și decolteu

Publicat pe 15.09.2023 la 11:45 Actualizat pe 15.09.2023 la 12:19

Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon al seriei Șerbet de afine și a oferit cel mai recent interviu pentru una dintre cele mai apreciate reviste din Turcia. Planurile sale profesionale continuă.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră și părul prins în coadă

Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine

Happy Channel

Cel de-al doilea sezon al serialului Șerbet de afine este așteptat de fanii din Turcia. Actori ca Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör , Evrim Alasya și Barış Kılıç urmează să revină pe micile ecrane într-o continuare a poveștii din prima parte. Actrița principală a oferit câteva cuvinte în acest sens dat fiind interviul oferit pentru publicația InStyle.

Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine

Un episod inedit este pe cale să aducă în fața telespectatorilor cel de-al doilea sezon al producției. Kıvılcım și Ömer au avut un accident în prima parte a poveștii, însă continuarea se așteaptă a fi un succes. 15 septembrie este data la care serialul va reveni în Turcia. Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta continuă să-și uimească prietenii virtuali cu postările sale. Are până acum 2 milioane de abonați, dar și peste 80 de fotografii și videoclipuri postate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre acestea o arată îmbrăcată într-o rochie verde închis fără mâneci. Are părul ondulat și breton, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze. Joacă rolul Doğa în Șerbet de afine și a reușit să-i surprindă pe cei mai mulți cu personajul său. În prezent, pe plan personal are o relație de iubire cu actorul Alp Navruz pe care am putut să-l urmărim și la Happy Channel în serialul Ține-mă de mână.

Citește și: Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

Cei doi au petrecut toată vara departe de luminile reflectoarelor și au ținut să publice fiecare momentul în mediul online. Și-a început cariera în serialul Ağlama Anne ( Nu plânge mama) în 2018. Au urmat apoi proiecte precum Jurământul și Moștenirea, iar cel din urmă a reușit să o aducă în fața fanilor din lumea întreagă într-o nouă lumină. În cel mai recent interviu a vorbit despre viața pe care o putem trăi cu toții în armonie dacă încercăm să ne respectăm gândurile și sentimentele.

Cel mai recent interviu oferit de Sıla Türkoğlu

Deși este o actriță din generația tânără, a demonstrat de-a lungul timpului că își merită locul în această industrie. Sıla Türkoğlu recunoaște că o atitudine sănătoasă în ceea ce o privește este libertatea cu care privește viața. De asemenea, spune că a muncit îndelung pentru lucrurile pe care le dețin în prezent.

Citește și: Au apărut primele detalii importante din cel de-al doilea sezon al serialului Șerbet de Afine (Kızılcık Șerbeti)

“Este un lucru să visezi și să-ți dorești și altul să muncești în permanență și să fii pasionat. Nu insist ca ceva să se întâmple așa cum doresc eu. Pentru a-ți îndeplini visele este nevoie de efort și noroc. Dacă dai tot ce ai mai buni și depui efort vei fi norocos și vei atrage lucrurile pe care le dorești. În loc să împingem norocul, ar trebui să ni-l creăm.”, a declarat vedeta din Moștenirea și Jurământul.

Spune că Șerbet de afine este serialul cu care rezonează pe plan personal și de aceea reușește să aducă un plus de valoare pe micile ecrane. Legătura creată pe platourile de filmare este perfectă în acest moment.

“Factorii externi sau alții nu mi se adresează direct. Să trăiesc simplu a fost întotdeauna o alegere personală. Desigur, este un sentiment plăcut să știu că munca îmi este apreciată.”, a punctat vedeta.

În articolul

Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă cu crăpătură pe picior și decolteu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x