Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou. Vedeta strălucește din nou în fața camerelor

Publicat pe 22.12.2022 la 12:09 Actualizat pe 22.12.2022 la 12:35

Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou. Vedeta strălucește din nou în fața camerelor.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză mov cu mâneci lungi și își ține părul strâns cu mâinile

Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou

Happy Channel

Sila Turkoglu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și a reușit într-un timp foarte scurt să-și arate talentul în fața camerelor datorită proiectelor în care s-a implicat. Activă și în mediul online, reușește de fiecare dată să îi atragă pe fanii din lumea întreagă cu aparițiile sale fără cusur.

Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou

Anul 2022 a fost unul de-a dreptul tulburător pentru fanii actriței Sila Turkoglu. Aceasta a părăsit platourile de filmare ale serialului “Moștenirea” chiar la finalul sezonului 2. Cu toate acestea, locul său a fost ocupat imediat de o altă vedetă. La scurt timp, protagonista și-a anunțat colaborarea într-un nou serial, tot în rol principal.

“Cranberry Sherbet” a reușit să o readucă pe vedetă în fața fanilor și să o prezintă într-o altă lumină, cea de tânără perseverentă și iubitoare, însă foarte însetată de dreptate. Primele fotografii din cadrul producției au apărut chiar pe pagina de socializare a vedetei. Aceasta a strâns până acum 1 milion de fani și a reușit să rămână în topul preferințelor. Cu peste 70 de fotografii postate până în prezent, am putut vedea o altă față a tinerei Sila Turkoglu, cea care a reușit să uimească cu rolul de protagonistă în serialul “Moștenirea”.

Odată cu plecarea sa din cadrul proiectului au început să apară tot mai multe ținute ale sale în diferite ipostaze ce au atras atenția de fiecare dată. Nicio imagine nu a mai fost la fel și toate au transmis de fiecare dată o altă poveste. Cea mai recentă dintre acestea o altă alături de colegii de platou în cadrul Instastory. Are 24 de ani și o poveste de spus în fața celor ce o urmăresc. În ceea ce privește viața sa personală, rămâne mereu la fel de retrasă, neștiindu-se până în prezent despre relațiile sale amoroase.

Despre rolul faimoasei Sıla Türkoğlu, cunoscută din “Moștenirea”

După ce Fatih și Doga ( Sila Turkoglu) s-au căsătorit, au apărut diferențele culturilor în care au fost crescuți de mici copii. Cu toate că sunt îndrăgostiți nebunește, criticile apare fără doar și poate. Acțiunea se petrece într-o căsnicie care pare la început să îi apropie pe tineri datorită iubirii ce îi aduce la altar. Dacă la început, Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör formează un cuplu de vis pe micul ecran, ulterior alte personaje ale serialului încep să prindă contur. Este vorba despre Ömer și Kıvılcım, interpretați de Barış Kılıç și Evrim Alasya.

Se pare totuși că fanii sunt nemulțumiți de faptul că Sıla Türkoğlu este pusă încă o dată în situația de a fi în conflict cu personajul partenerului său de platou. În “Moștenirea”, rolul “Seher” a reușit să o aducă mai aproape de fani, dar și să arate faptul că actrița reușește să treacă peste orice obstacol pentru a-și îndeplini misiuneam aceea de a livra telespectatorilor cea mai bună versiune a sa. Motivele care au împins-o în luarea decizie au fost expuse în mediul online chiar de către avocatul său, odată cu publicarea unui comunicat de presă oficial. Până în prezent, vedeta nu a oferit niciodată declarație pe acest subiect.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou. Vedeta strălucește din nou în fața camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x