Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de o persoană dragă. Cu cine petrece timpul liber vedeta din Turcia

Publicat pe 23.09.2022 la 12:39 Actualizat pe 23.09.2022 la 13:42

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de o persoană dragă. Vedeta din Turcia petrece clipe de poveste alături de prieteni. Cum a apărut în mediul online.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori și are părul prins într-o coadă

Sıla Türkoğlu în sezonul 2 al serialului "Moștenirea"

Happy Channel

Sıla Türkoğlu rămâne una dintre cele mai discutate nume din Turcia în prezent. După anunțul plecării sale de pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, vedeta s-a arătat din ce în ce mai prezentă în mediul online. O nouă înfățișare, noi ținute vestimentare, dar și o nouă atitudine au văzut fanii în cele mai recente postări.

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de o persoană dragă

A jucat un rol secundar în serialul “Jurământul” și ulterior și-a pus talentul în valoare în rolul de protagonistă în producția de succes “Moștenirea”. De-a lungul a două sezoane a impresionat telespectatorii cu stilul său aparte și nu s-a lăsat câtuși de puțin inimidată de numele mari ce i-au stat alături pe platourile de filmare. Cu toate acestea, chiar la începutul celui de-al treilea sezon, actrița a lansat public un anunț de retragere din proiectul ce a făcut-o celebră.

Au existat multe zvonuri care au vorbit despre decizia faimoasei Sıla Türkoğlu, însă fanii care i-au fost alături încă de la început nu au lăsat-o singură în cele mai dificile momente ale sale. Într-un singur interviu oferit jurnaliștilor, aceasta a subliniat faptul că își dorește să aibă liniște și să se concentreze pe planurile personale. Această vacanță nu a durat mult și la scurtă vreme a mărturisit că va face parte dintr-un nou proiect televizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are doar 23 de ani, însă de-a lungul celor două sezoane din “Moștenirea” am văzut-o pus-o într-o lumină cu mult diferită față de ceea ce Sıla Türkoğlu ne arată în prezent. Cu peste 900 de mii de fani, aceasta continuă să iasă în evidență cu fotografiile postate. Recent, actrița s-a lăsat văzută prin ochii unei prietene cu care petrece timp de calitate. Câteva instantanee au fost urcate pe rețelele sociale și internauții au reacționat imediat. Este vorba despre Beren Akın, o altă actriță din “Moștenirea”.

Citește și: Gizem Arıkan poartă o fustă scurtă roz și sandale de vară. Cum a apărut vedeta din “Păsări rănite” pe internet

“Ultima fotografie este de la mine pentru voi”, a scris Sıla Türkoğlu în dreptul imaginilor. Cu un machiaj simplu, dar care îi pune în evidență chipul luminos și cu un top alb ce îi lasă la vedere abdomenul, așa poate fi urmărită Sıla Türkoğlu.

“Ești minunată”, “Frumusețe”, “Abia așteptăm să te vedem din nou pe micile ecrane”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Sıla Türkoğlu, o apariție inedită după plecare de pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”

Deși a părăsit proiectul „Moștenirea”, Sıla Türkoğlu nu a încetat nicio secundă să se gândească la cariera sa de actriță. Astfel, noul său proiect ce o va aduce din nou în fața telespectatorilor în rolul de protagonistă se numește “Cranberry Sherbet”. Vedeta strălucește de-a dreptul în fotografiile urcate pe internet, iar frumusețea sa nu poate fi contestată.

Citește și: Özge Özpirinçci aniversează 1 an de căsnicie. Ce fotografie a postat vedeta din Turcia pe rețelele sociale

Este iubită atât de fanii din Turcia, cât și de cei din Philipine sau Chile, dar și România. De altfel, atât pe Instagram cât și pe Twitter și-a dublat urmăritorii. Noua sa imagine i-a lăsat fără grai pe cei care au urmărit-o încă de la primele episoade și a continuat astfel până în prezent, către noul său proiect.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de o persoană dragă. Cu cine petrece timpul liber vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x