Sıla Türkoğlu și Alp Navruz au fost surprinși în ipostaze tandre pe o barcă. Cei doi se află în vacanță

Publicat pe 26.06.2023 la 15:19 Actualizat pe 26.06.2023 la 15:55

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu se mai ascund. Cei doi au fost surprinși pe o barcă, în prima lor vacanță în calitate de cuplu.

Sila Turkoglu poartă o bluză neagră și Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz au fost surprinși în ipostaze tandre pe o barcă

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai discrete actrițe din Turcia. A făcut parte din proiectul Moștenirea și a devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă. Nu au fost puține momentele în care a fost cuplată cu colegii de platou alături de care, pe micile ecrane, juca rolul de cuplu.

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz au fost surprinși în ipostaze tandre pe o barcă

După despărțirea de Ayca Aysin Turan ( Iarna Neagră ), Alp Navruz a fost cuplat cu multe alte actrițe din comunitate. Se pare totuși că singura care i-a furat inima este nimeni alta decât Sıla Türkoğlu. După multe speculații, s-a dovedit că în realitate cei doi formează într-adevăr o relație serioasă. În prezent, îndrăgostiții se află în vacanță, în Bodrum. Au fost surprinși pe o barcă în timp ce stăteau la soare. De asemenea, nu au lipsit momentele tandre în care actorul are grijă de partenera sa și o ferește de razele puternice ale soarelui cu produse specifice acestei perioade toride. După ce Alp Navruz și-a sfârșit relația anul trecut, nu a mai fost vorba de nicio relație amoroasă în viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fiecare relație poate să se schime din moment în moment, pot exista neînțelegeri între oameni. Noi am terminat relația noastră în respect, fără să ne certăm. Nu are legătură nimic cu ceea ce s-a scris în presă.”, a declarat Alp Navruz la acea perioadă, arată milliyet.com.tr ( unde se pot vedea și fotografiile de cuplu). Pentru prima oară, actorul apare alături de Sıla Türkoğlu în ipostaze tandre, pe o barcă.

Potrivit presei locale, cei doi se află în vacanță alături de un grup de prieteni. Fotografiile publicate arată că cei doi au preferat un moment de liniște și au preferat să se bronzeze. Sıla Türkoğlu poartă un costum de baie format din două piese de culoare albastru închis. Și-a prins părul într-o coadă simplă de cal și a optat pentru o cămașă ușoară, de vară pentru a se apăra de soare.

Alp Navruz, detalii despre actor

S-a născut în Istanbul și este absolvent al unei facultăți tehnice cu o diplomă în literatură și limba turcă. Interesul pentru actorie a început de la o vârstă fragedă și după ce a fost distribuit în câteva roluri de-a lungul anilor de liceu, a luat lecții de actorie de la Altan Erkekli și Cihan Unal. Totodată și-a continuat cariera de model.

Și-a făcut debutul în anul 2015 cu un rol de protagonist în Ceberrut. În 2016 a fost distribuit în serialul Așk Laftan Anlamaz. A jucat astfel alături de Hande Ercel și Burak Deniz. Rolul din Tine-mă de mână a reușit să-i aducă cu adevărat faima internațională, asta pentru că a jucat cu Alina Boz rolul de protagonist. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de imagini și filmulețe. Cea mai recentă imagine publicată de actor în mediul online este chiar din vacanță alături de actuala sa parteneră. Cu toate acestea, până în prezent nu a apărut nicio fotografie de cuplu.

În articolul

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz au fost surprinși în ipostaze tandre pe o barcă. Cei doi se află în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x