Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu se mai ascund. Vedeta din Moștenirea a publicat prima fotografie cu partenerul său pe contul personal de socializare

Publicat pe 20.07.2023 la 21:08 Actualizat pe 21.07.2023 la 09:44

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Cei doi nu se mai ascund, astfel că vedeta din Moștenirea a publicat în mediul online prima imagine cu partenerul său.

Sila Turkoglu poartă o bluză neagră și Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu se mai ascund

Happy Channel

Sila Turkoglu și Alp Navruz formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Cei doi nu se mai ascund, astfel că au fost văzuți în repetate rânduri petrecându-și vacanța împreună în Bodrum, Turcia.

Sila Turkoglu și Alp Navruz nu se mai ascund

Jurnaliștii i-au surprins pe îndrăgostiți în ipostaze tandre, însă până în prezent niciunul nu a oferit declarații oficiale. Faimoasa din Moștenirea a publicat recent pe contul personal de Instagram o imagine cu partenerul său. Dacă până acum nu se știa nimic despre viața amoroasă a îndrăgitei Sila Turkoglu, de data aceasta totul a luat o întorsătură neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îndrăgostiții se bucură de soare în Bodrum, Turcia, locația pe care au ales-o pentru actuala vacanță împreună. Cu peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, Sila Turkoglu este în prezent una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală.

A jucat pentru două sezoane în Moștenirea, serial care i-a adus recunoaștere internațională. De asemenea, Jurământul a fost un alt proiect care a adus-o pe culmile celebrității. S-a vehiculat de nenumărate ori că formează un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan, partenerul său de platou, însă de fiecare dată cei doi au negat acest lucru.

Cât despre Alp Navruz, acesta a format un cuplu cu Ayca Aysin Turan, parteneră pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei Povestea de pe insulă. Cu toate acestea, povestea lor de iubire nu a durat la nesfârșit, având un sfârșit cu mult neașteptat. În prezent, Alp Navruz se află în vacanță împreună cu Sila Turkoglu. Cei doi petrec zile de poveste în Bodrum, Turcia.

Au fost fotografiați împreună în cadrul unui eveniment monden, Elle Summer Weekend. Protagonista din Moștenirea a îmbrăcat o ținută roz, formată din pantaloni lungi și o vestă. În ceea ce-l privește, Alp Navruz a optat pentru o ținută all-black.

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz au intrat în mare ținându-se de mână

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Povestea de pe insulă. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a durat mult și cei doi s-au despărțit. Ulterior, actorul a început o relație de iubire cu vedeta din Moștenirea, însă la început idila a fost ținută ascunsă de ochii celor curioși.

În cele din urmă, Sıla Türkoğlu a decis să spună tot adevărul. Cu toate că nu a oferit declarații oficiale, a publicat o poză în mediul online cu partenerul său. Cei doi se află încă în vacanță, bucurându-se de soare și vremea frumoasă. Iubirea lor a fost documentată încă de la început.

Ca destinație au ales Çeşme și Bodrum. Cei doi au intrat în mare ținându-se de mână și au fost surprinși de jurnaliștii locali. Cei doi folosesc deseori rețelele sociale pentru a comunica cu fanii din lumea întreagă.

Sıla Türkoğlu s-a născut în Bornova și are 23 de ani. Cel mai de succes rol al său a fost cel din Moștenirea. A urmat apoi seria Șerbet de afine cu care a demonstrat că talentul său este nemărginit.

În articolul

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu se mai ascund. Vedeta din Moștenirea a publicat prima fotografie cu partenerul său pe contul personal de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x