Sila Turkoglu și Doğukan Güngör, un nou salt spre succes. Producția Kızılcık Şerbeti este promitatoare

Publicat pe 25.06.2023 la 17:07 Actualizat pe 25.06.2023 la 16:56

Doğukan Güngör a primit una dintre cele mai importante oferte din viața sa și a devenit unul dintre actorii masculini de frunte ai noului serial Kızılcık Şerbeti (Cranberry Sherbet) de la Show TV. Pentru Doğukan Güngör, care va fi partener cu Sıla Türkoğlu, în noul sezon, a apărut în sfârșit o producție care poate fi un salt în carieră.

Sila Turkoglu

TV Happy

Fanii Sıla Türkoğlu erau foarte curioși cu cine s-ar asocia tânăra actriță în noul ei serial. În știrile din în presă a fost dezvăluit faptul că actorul va reveni pe ecran cu personajul Fatih. Ceren Yılmaz și Alp Navruz au preluat rolurile principale în serialul Zümrüdüanka, care a fost difuzat în 2020 și 2021 și a obținut un mare succes.

Sila Turkoglu și Doğukan Güngör, un nou salt spre succes și oportunități uriașe

În povestea serialului, duo-ul Pelin Abay și Doğukan Güngör a ieșit în prim-plan. Fanii serialului au manifestat un mare interes față de personajele lui Hamit și Suhandan, iar despre succesul celor doi tineri actori s-a vorbit mult pe rețelele de socializare.

După acest debut important, Doğukan Güngör a avut o nouă experiență cu personajul lui Asaf din serialul ATV Hakim (Judecător). În acest proces, actorul, care a participat și la filmul Dilberay Küçük Dev Kadın și și-a îmbunătățit experiența cu personajul lui İbrahim, a găsit un nou rol pentru noul sezon în care și-a putut pune în evidență talentul.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, alături de bunică pe rețelele sociale. Actrița dansează cu cea mai dragă persoană din viața ei

Serialul Show TV numit Kızılcık Şerbeti este așteptat cu nerăbdare și este de remarcat faptul că povestea se bazează pe conflictul a două familii diferite cu nume importante din distribuție. Doğukan Güngör, partenerul său în serialul în care Sıla Türkoğlu va lua parte, va atrage din nou atenția cu rolul lui Fatih.

Citește și: Natalia Oreiro, o apariție de revistă! Cum arată rochia, care lasă la vedere trupul impecabil al actriței de 45 de ani

Au apărut o serie de oportunități pentru cei doi tineri actori de a face un salt în carieră și de a atrage milioane de telespectatori. În serial, în care Evrim Alasya și Barış Kılıç sunt în rolurile principale. Există, de asemenea, în producție, nume influente precum Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen și Füsun Demirel.

În articolul

Sila Turkoglu și Doğukan Güngör, un nou salt spre succes. Producția Kızılcık Şerbeti este promitatoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x