Sıla Türkoğlu și-a declarat iubirea pentru Alp Navruz. Cei doi s-au fotografiat împreună

Publicat pe 03.07.2023 la 13:45 Actualizat pe 03.07.2023 la 15:24

Sıla Türkoğlu demonstrează că formează un cuplu cu Alp Navruz în cea mai recentă fotografie publicată în mediul online. Cei doi nu se mai ascund.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori și părul lung, desprins, Alp Navruz poartă o cămașă deschisă la culoare și un sacou alb

Sıla Türkoğlu și-a declarat iubirea pentru Alp Navruz

Happy Channel

După o perioadă în care și-au ținut relația departe de ochii celor curioși, Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu se mai ascund. Aceștia au publicat o fotografie de cuplu în mediul online, acolo unde s-au arătat mai zâmbitori ca niciodată.

Sıla Türkoğlu și-a declarat iubirea pentru Alp Navruz

Actorii au plecat împreună în vacanță și nu s-au sfiit să se arate în fața camerelor mai fericiți ca niciodată. Bodrum a fost destinația aleasă, astfel că nu au putut fi lipsiți de ochii celor curioși. Fotografiile de cuplu au ajuns rapid pe internet, însă de data aceasta este vorba despre o apropiere pe care cei doi au dorit-o față de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sıla Türkoğlu a publicat o ipostază în care se vede fericirea pe chipul său și al partenerului său, Alp Navruz. Cei doi au gătit pizza împreună și au postat dovada pe rețelele sociale.

“Apariția maestrului”, au scris aceștia. Îndrăgostiii au fost văzuți pe iaht, petrecând clipe de relaxare împreună. Chiar dacă anumite imagini au apărut pe internet, cei doi nu au oferit nicio declarație oficială până în acest moment. Au fost surprinși stând la soare. La scurtă vreme, fanii din mediul online au căzut de acord că cei doi nu mai țin să-și ascundă relația.

Citește și: Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

“Asta este ceea ce eu numesc frumusețe naturală”, “Ești frumoasă”, “Sila, eu sunt fanul tău de când te-am văzut în Jurământul și în Moștenirea ai format un cuplu minunat cu Halil.”, „Ai venit cu frumusețea și cu buna ta dispoziție”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. După ce a declarat că relația cu Ayça Ayşin Turan a ajuns la final, Alp Navruz nu a mai fost văzut în compania niciunei femei, până de curând.

“Fiecare relație se termină cu timpul, poate că există neînțelegeri între oameni. Noi am finalizat relația cu respect reciproc din motive generale.”, a spus actorul.

Sıla Türkoğlu a fost văzută în bikini pe un iaht

Relația de iubire dintre Sıla Türkoğlu și Alp Navruz a fost documentată încă de la început. A venit cu apariția celor doi la ziua de naștere a unei prietene comune, apoi cu o vacanță alături de oamenii dragi în Bodrum. În prezent, îndrăgostiții au decis să nu se mai ferească, așa că au postat prima imagine oficială de cuplu pe internet.

Citește și: Prima vacanță în doi pentru Sıla Türkoğlu și Alp Navruz. Fotografiile care au apărut în mediul online

În vacanță, vedeta din Moștenirea nu a ezitat să-și arate trupul perfect în bikini. De asemenea, s-a putut observa foarte ușor și zâmbetul care i s-a așternut pe chip. Într-un costum de baie din două piese, așa a apărut Sıla Türkoğlu. Are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Recent, actrița a dezvăluit că este imaginea unui brand important din industria cosmeticelor, asta ce până în prezent nu se ocupa cu acest gen de prezentări. Născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul, Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Unul dintre cele mai îndrăgite seriale în care a jucat este “Ține-mă de mână” cu Alina Boz.

În articolul

Sıla Türkoğlu și-a declarat iubirea pentru Alp Navruz. Cei doi s-au fotografiat împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x