Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea

Publicat pe 21.04.2023 la 11:44 Actualizat pe 21.04.2023 la 12:27

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea și a optat pentru o coafură cu breton.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză cu flori cu mâneci lungi și părul desprins

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Recent s-a lăsat fotografiată în cadrul unui concert al interpretului de origine turcă Yalın. Acesta a ținut să strângă toate donațiile pentru cei afectați de cutremurele din Turcia. Vedeta din “Moșenirea” nu a putut scăpa întrebărilor jurnaliștilor.

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte

A împlinit 24 de ani și a ținut să-și sărbătorească ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a luat parte la concertul artistului său preferat și s-a alăturat celor care au ținut să doneze pentru victimele afectate de cutremurele din Turcia. De asemenea, a publicat câteva imagini pe pagina personală de Instagram, acolo unde și-a impresionat cei peste 1 milion de fani cu ținuta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și a ținut să-și lase la vedere decolteul. De asemenea, părul lung cu breton a reușit să întregească apariția. În picioare a purtat sandale, iar accesoriile au lipsit cu desăvârșire.

“La această vârstă, inima mea se bucură de prezența atâtora oameni în viața mea. O să-mi trăiesc viața și o să uit de vârstă. Lasă să strălucească.”, a scris Sıla Türkoğlu în secțiunea de comentarii. Printre actorii care i-au apreciat postarea s-a numărat și Özge Yağız, fosta sa colegă de platou din serialul “Jurământul”. În cele mai recente declarații, actrița din “Moștenirea” a ținut să vorbească și despre viața personală, respectiv relațiile amoroase.

“Am fost la concert pentru susținere, a fost organizat pentru ajutorarea victimelor afectate de cutremure. Sper ca acest ajutor să conteze. A fost o seară plăcută. În ciuda frigului, a fost foarte distractiv. E drăguț să petreci seri ca asta, îți oferă pace. Nu am pe nimeni în viața mea acum, dar când l-am ascultat pe Yalın astăzi, m-am îndrăgostit. Este destinul și soarta. Cel mai mult îmi doresc ca persoana din fața mea să mă abordeze cu puritate și sinceritate.”, a declarat vedeta.

Sıla Türkoğlu a vorbit despre partenerul Doğukan Güngör din “Cranberry Sherbet”

Într-un alt set de declarații, Sıla Türkoğlu a vorbit despre colegul de platou, Doğukan Güngör. Vedeta spune că a avut prejudecăți în ceea ce îl privește, dat fiind faptul că nu au avut timp îndelungat pentru a petrece în afara orelor de filmare.

“Am fost puțin influențată de personajul pe care îl joacă și m-am gândit că este exact ca Fatih și în viața reală. E un gând ridicol. De aceea zic că am avut prejudecăți.”, a declarat Sıla Türkoğlu. La scurtă vreme de la rolul din “Moștenirea”, actrița a strălucit încă de la primele episoade în “Cranberry Sherbet”. A demonstrat că este o vedetă care își merită locul pe primele locuri în cele mai importante topuri.

“Cam așa s-a întâmplat cu Doğukan. Cum îl văd în rolul lui Fatih tot timpul, nu m-am gândit că trebuie să-l văd în viața privată. Chiar am fost puțin influențată.”, a mai spus vedeta. A publicat până acum peste 80 de fotografii și filmulețe, cele mai multe de pe platourile de filmare.

În articolul

Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x