Sıla Turkoglu surprinde cu o ținută îndrăzneață. Vedeta a optat pentru o rochie neagră, lungă cu guler alb

Publicat pe 19.12.2023 la 14:21 Actualizat pe 19.12.2023 la 15:07

Sıla Turkoglu revine în mediul online cu o ținută îndrăzneață. Actrița din Șerbet de afine a participat în cadrul unui eveniment important alături de colegii de pe platourile de filmare. Despre ce este vorba.

actrița poartă părul lung, desprins, cu breton

Sıla Turkoglu surprinde cu o ținută îndrăzneață

Instagram

Sıla Turkoglu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat timp de două sezoane în Moștenirea, fiind proiectul de succes care a reușit să o aducă în atenția fanilor din lumea întreagă. De asemenea, a făcut parte din distribuția seriei Jurământul.

Sıla Turkoglu surprinde cu o ținută îndrăzneață

A participat alături de colegii din Șerbet de afine în cadrul unui eveniment important. Ținuta pe care a ales-o a ridicat semne de întrebări, însă a fost la fel de apreciată ca întotdeauna. A îmbrăcat o rochie neagră cu un gulet alb supradimensionat. În prezent a strâns peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce frumusețe”, “Iubirea mea”, “Din nou zâmbetul ăsta de care m-am îndrăgostit”, „Este un sentiment grozav pe care îl am de fiecare dată când te văd”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre aprecieri s-au numărat și cele ale foștilor colegi de platou, Gokberk Demirici și Ozge Yagiz. Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, a devenit cunoscută după ce a jucat un rol secundar în producția Jurământul. A urmat proiectul susținut alături de Halil Ibrahim Ceyhan.

Citește și: Serialele Șerbet de afine și Un munte de inimi au fost cele mai de succes producții ale acestui sezon. Despre ce este vorba

Șerbet de afine este serialul care a avut premiera în 2022 și astăzi se numără printre cele mai îndrăgite seriale din țara natală. De altfel, nu doar Sıla Turkoglu este actrița despre care se discută în acest moment pe rețelele sociale. Barış Kılıç din cadrul aceluiași proiect își dezvăluie iubirea pentru soția sa Ayşegül Kılıç cu fiecare ocazie. Cei doi sunt căsătoriți din 2007. Cei doi au împreună doi copii pe nume Batu și Emir.

Dacă Sıla Turkoglu strălucește pe plan profesional, același lucru este valabil și în viața personală. Formează un cuplu cu celebrul Alp Navruz, actorul din Ține-mă de mână.

Sıla Turkoglu surprinde fanii cu o fotografie în care apare fără machiaj

A reușit să-și câștige încă o dată fanii de partea sa cu personajul Doğa din Șerbet de afine. A publicat o fotografie fără machiaj pe pagina de socializare și a creat o adevărată isterie în rândul fanilor.

Citește și: Imaginea cu Sıla Türkoğlu pe care puțini au văzut-o până acum. Așa arăta înainte de celebritate

“Ești ca un pahar cu apă”, “Ochii îți strălucesc încă o dată”, “Ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Recent, au apărut fotografii cu vedeta de pe vremea când celebritatea îi era străină și cei mai mulți internauți au ajuns să aibă comentarii diverse pe marginea acestui subiect.

Unii susțin că actrița are operații estetice, pe când alții sunt de părere că dieta și sportul susținut au ajutat-o în acest sens. De când a părăsit proiectul Moștenirea a devenit mult mai activă în mediul online, acolo unde publică deseori fotografii și filmulețe din viața personală și profesională. În ceea ce îl privește pe Alp Navruz, partenerul său s-a născut pe 15 ianuarie 1990, fiind de asemenea printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Unul dintre aceste proiecte este Ține-mă de mână, serial care a avut premiera în 2018 și a fost difuzat și pe Happy Channel.

În articolul

Sıla Turkoglu surprinde cu o ținută îndrăzneață. Vedeta a optat pentru o rochie neagră, lungă cu guler alb

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x